1+1+Bllk, Modern & i Pabanuar me Pare (Mine Peza) Mobilim Cilesor dhe i Ri | Kondicioner | Ndricim Perfekt (LED, Spote) Tirane

Shtepi me Qera Data: 15/09/2019 23:01

1 + 1 + Block, Modern & Uninhabited First (Minesweeper) Quality and New Furniture | Air Conditioner | Perfect Brightness (LED, Spots)

Modern 1 + 1 + Balcony Modern Apartment for Rent in Mine Peza (Superior Area) with Superior and New Furnishings | Air Conditioner | Paved with Expensive Tiles | Abundant Spaces With Perfect Lighting (LED, Spots) | Thermal insulation | Newly Welded and Gypsum Walls | Comfortable Corner Sofa, Plasma TV | Countertop with All Kitchen Appliances | Completed Bedroom | Toilet with Quality Sanitary | All Functional Installations

Q1328

Partition data:

- 1 bedroom
- 1 living room + 1 kitchen
- 1 toilet
- 1 corridor
- 1 balcony

- TOTAL SIP: 65 m2
- SIP NETO: 65 m2
- FLOOR: 2
- Vile
- Year of construction: 1996

Characteristics:

- New & Modern Quality Furniture
- Uninhabited before *
- The area offers PARKING
- CONDITIONER
- All new equipment (Expensive brands: Wirlpool, Electrolux)
- Clear panoramic view
- High natural light all the time
- Orientation: JL - JP; L - P etc.
- With state-of-the-art equipment
- Acoustic insulation
- Thermal insulation
- Waterproofing
- Quiet neighborhood with family residents
- Very safe neighborhood

- Suspended Ceiling Hidden Lighting Advanced Lighting System
- New salon
- Armored Door
- HD TV
- Microwave
- Pianure + Aspirator
- Dishwasher
- Double glazed quality windows
- Toilet
- High quality sanitary

- Quality Electrical Wiring (Ex: Mark Bticino)
- High quality new hydraulic installation
- Facilities near
- Access to Public Transport

Price: 330 Euro or 40,000 Leke

* Advance (MASTER GUARANTEE): 1.5 MONTHS

Tel or Whatsapp: 0684780043


159 677

09 14 2019


Pagesa 330 Euro
Dhoma | Kuzhine 1+1 ose Garsoniere     Mobilimi E Mobiluar
Siperfaqa 65.00
Kati 2
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga Mine Peza, Tirana, Albania
Lexime 161598

Me Qera Apartament Modern, i Pabanuar me Pare 1+1+Ballkon, tek Mine Peza (Zone Perfekte) me Mobilim Super Cilesore dhe te Ri | Kondicioner | Shtruar me Pllake te Shtrenjte | Hapesire te Bolleshme me Ndricim Perfekt (LED, Spote) | Termoizolim | Muret e Sapo Lyera dhe me Punime Gips | Soxhorno me Kend Komod, TV Plazma | Kundrabufe me te Gjitha Pajisjete e Kuzhines | Dhome Gjumi e Kompletuar | Tualet me Hidrosanitare Cilesore | Te Gjitha Instalimet Funksionale

Q1328

Te dhenat e ndarjes:

- 1 dhoma gjumi
- 1 sallon + 1 kuzhine
- 1 tualet
- 1 korridor
- 1 ballkon

- SIP TOTALE: 65 m2
- SIP NETO : 65 M2
- KATI: 2
- Vile
- Viti I ndertimit: 1996

Karakteristika:

- Mobilim Cilesor I RI & Modern
- I pabanuar me pare *
- Zona ofron PARKIM
- KONDICIONER
- Pajisjet te gjitha te reja (Te markave me te shtrenjta: Wirlpool, Elektrolux)
- Pamje Panoramike e paster
- Ndricim natyral te larte gjate gjithe kohes
- Orientimi: JL – JP ; L – P etj.
- Me pajisje te teknologjise se fundit
- Izolim akustik
- Termoizolim
- Hidroizolim
- Lagje e qete , me banore familjare
- Lagje shume e sigurte

- Tavan te varur / Ndricim te fshehte/ Sistem ndricimi I avancuar
- Sallon I ri
- Dere e Blinduar
- Televizor HD
- Mikrovale
- Pianure + Aspirator
- Lavastovilje
- Dritaret cilesore me dopjo xham
- Tualeti
- Sanitare shume cilesore

- Instalime Elektrike Cilesore ( Psh: Marka Bticino)
- Intalime Hidraulike te reja shume cilesore
- Facilietet afer
- Akses me Transport publik

Cmimi: 330 Euro ose 40,000 Leke

*Paradhenie (GARANCI ME PRONARIN ): 1.5 MUAJ

Tel ose Whatsapp:


159677

14/09/2019