2+1+2Bllk, i Madh (100 m2) Rruga Elbasanit - Pallat i Ri, Ashensor, Pun. Cilesore | Mobilim i Ri | Kondicioner Tirane

Shtepi me Qera Data: 16/11/2019 08:36

2 + 1 + 2Block, Large (100 m2) Economical - New Building, Elevator, Pun. Cilesore | New Furniture | air conditioner

Apartment For Rent 2 + 1 + 2 Balconies, Large (100 m2) Economical Terminal, New Building with Elevator and Quality Works | New Furniture, Air Conditioning and Best Brand Electric Appliances | Paved with Expensive Tiles | Perfect Daylight, All Day Sunlight and Artificial LED | Thermal insulation | Waterproofing | Acoustic Insulation | Newly Painted Walls | Super comfortable sofa sofa | Wooden countertops | Dormitory Bedrooms | 2 Balconies with Views | Toilet with Quality Bathroom | All Functional Installations

Q1329

Partition data:

- 2 bedrooms
- 1 living room + 1 kitchen
- 1 toilet
- 2 balconies

- TOTAL SIP: 100 m2
- SIP NETO: 96 m2
- FLOOR: 3
- FLOOR FLOORS: 13
- The new palace
- Year of construction: 2009

Characteristics:

- Quality Furniture
- Elevator with CIP
- The area offers PARKING
- CONDITIONER
- Economic Inverter air conditioners
- All-new equipment (Expensive brands: Wirlpool, Electrolux)
- Clear panoramic view
- High natural light all the time
- Orientation: JL - JP; L - P etc.
- Acoustic insulation
- Thermal insulation
- Waterproofing
- Quiet neighborhood with family residents
- Very safe neighborhood (surveilled with camera)
- Alarm system
- Wood Furniture
- Advanced lighting system
- Designed by Architect
- New Living Room & New Armchairs
- Wooden Doors
- Armored Door
- HD TV
- Microwave
- Pianure + Aspirator
- Double glazed quality windows
- High quality sanitary (Expensive brands eg: Spanish etc.)

- Quality Electrical Installations
- High quality new hydraulic installation
- Facilities near
- Access to Public Transport

Price: 330 Euro or 40,000 Leke

* Advance (MASTER GUARANTEE): 1.5 MONTHS

Tel or Whatsapp: 0684780043


68124

11 13 2019


Pagesa 330 Euro
Dhoma | Kuzhine 2+1     Mobilimi E Mobiluar
Siperfaqa 100.00
Kati 3
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Rruga Gramoz Pashko, Tirana, Albania
Lexime 68724

Jepet me Qera Apartament 2+1+2Ballkone, i Madh (100 m2) Rruga Elbasanit ( Ekonomiku- Terminali), ne Pallat te Ri me Ashensor dhe Punime Cilesore | Mobilim i Ri, Kondicioner dhe Pajisje Elektroshtepiake te Markave me te Mira | Shtruar me Pllake te Shtrenjte | Ndricim Perfekt, me Diell Gjate Gjithe Dite dhe ai Artificial LED | Termoizolim | Hidroizolim | Izolim Akustik | Muret e Sapo Lyer | Soxhorno me Divane Super Komod | Kundrabufe Druri | Dhomat e Gjumit te Kopletuara | 2 Ballkone me Pamje | Tualet me Hidorsanitare Cilesore | Te Gjitha Instalimet Funksionale

Q1329

Te dhenat e ndarjes:

- 2 dhoma gjumi
- 1 sallon + 1 kuzhine
- 1 tualet
- 2 ballkone

- SIP TOTALE: 100 m2
- SIP NETO : 96 m2
- KATI: 3
- KATET E PALLATIT: 13
- Pallat I ri
- Viti I ndertimit: 2009

Karakteristika:

- Mobilim Cilesor
- ASHENSOR me CIP
- Zona ofron PARKIM
- KONDICIONER
- Kondicionera Ekonomike Inverter
- Pajisjet te gjitha te reja (Te markave me te shtrenjta: Wirlpool, Elektrolux)
- Pamje Panoramike e paster
- Ndricim natyral te larte gjate gjithe kohes
- Orientimi: JL – JP ; L – P etj.
- Izolim akustik
- Termoizolim
- Hidroizolim
- Lagje e qete , me banore familjare
- Lagje shume e sigurte ( e survejuar me kamera )
- Sistem alarmi
- Mobilim Druri
- Sistem ndricimi I avancuar
- Dizenjuar me Arkitekt
- Sallon I ri & Kolltuqe te reja
- Dyer Druri
- Dere e Blinduar
- Televizor HD
- Mikrovale
- Pianure + Aspirator
- Dritaret cilesore me dopjo xham
- Sanitare shume cilesore (Te Markave me te shtrenjta / psh: Spanjolle etj.)

- Instalime Elektrike Cilesore
- Intalime Hidraulike te reja shume cilesore
- Facilietet afer
- Akses me Transport publik

Cmimi: 330 Euro ose 40,000 Leke

*Paradhenie (GARANCI ME PRONARIN ): 1.5 MUAJ

Tel ose Whatsapp:


68124

13/11/2019