🌳 2+1+2wc- Me I Mire Qe Ka Dale tek Kompleksi Kontakt- 21 Dhjetor (Planimetria Perfekte) Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 30/06/2020 13:00

🌳 2 + 1 + 2wc- The Best That Goes to the Contact Complex- December 21 (Perfect Planimetry)

Apartment for sale 2 + 1 + 2wc + The best balcony that has come out at the KONTAKT complex December 21, With the most perfect planimetry, completely with new works of the highest standard! Sold in a previously uninhabited bag, and furnished as in the picture! Sip. 90 M2 At Home Planet Complex - Contact (Magnet) - December 21 (Probably the best quality complex in Tirana for quality of life, and perfect combination of social life, parks, gardens, tranquility, tranquility, parking, car access with the center and the big ring road) , and the highest standard of quality in Tirana!

Also, the Home PLAN Complex Maintains the name of the highest quality complex built by the company CONTACT, WITH THE SCHOOL AMBIENTS AND THE BEST PANIMETERS, COMBINED WITH THE BEST QUALITY OF CONSTRUCTION!

Ap. is located on the 4th floor and has OUR WAY orientation (All day in the sun), and is located in a positioning of the complex where the apartment looks on 2 sides from 2 small parks with greenery and absolute tranquility!

Q2051

* 2 bedrooms,
* 2 Toilets (With 2 Windows)
* 1 Corridor
* 1 Balcony.

- KATI 4
- PALLAT COUNTRIES 8
- ORIENTATION YOUR CONCLUSION (Perfect)
- 2 shneider elevators (Highest quality on the market)
- Only 5 apartments on the floor
- Very high quality, spacious and naturally spaced windows
- Access by elevator on the -1 floor to the Garages!


- With Kapot System
- Designed with Architect
- Parket AC4 Switzerland
- Complete living room
- 2 Partially completed toilets
- 2 partially completed bedrooms
- New and Uninhabited Investment
- With a Mortgage


Price: 107,000 Euros (Undisputed)

Tel Ose Whatsapp: 0692238499
197 566

05 28 2020


Pagesa 107,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 2+1     Mobilimi E Mobiluar
Siperfaqa 90.00
Kati 4
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Frosina Plaku, Tirana, Albania
Lexime 204669

Shitet Apartamenti 2+1+2wc +Ballkon me i mire qe ka dal tek kompleksi KONTAKT 21 dhjetori, Me planimetrine me perfekte, plotesisht me punime te reja te standartit me te larte! Shitet ne qese e pabanuar me pare, dhe e mobiluar si ne foto! Sip. 90 M2 Te Kompleksi Home Planet - Kontakt(Magnet) - 21 Dhjetori ( Ndoshta kompleksi me cilesor ne Tirane per cilesi jetese, dhe nderthurje perfekte te jetes sociale, parqeve, lulushteve, qetesise, parkimit, aksesit me makine me qenden dhe me unazen e madhe, dhe cilesie te stndartit me te larte ne Tirane!

Gjithasthu Kompleksi Home PLAN Mban emrin e komplesit me cilesor te ndertuar nga kompania KONTAKT, ME AMBIENTET E SHKALLES DHE PANIMETRITE ME TE MIRA, KOMBINUAR ME CILESINE ME TE MIRE TE NDERTIMIT!

Ap. ndodhet ne kat te 4 dhe ka orientimin JUG PERENDIM ( Gjithe diten me diell), dhe ndodhen ne nje pozicionim te kompleksit ku apartamenti sheh ne 2 ane nga 2 parke te vogla me gjelvelberi m dhe qetesi absolute!

Q2051

*2 Dhoma Gjumi,
*2 Tualete (Te 2 Me Dritare)
*1 Korridor
*1 Ballkon.

- KATI 4
- KATET E PALLATIT 8
- ORIENTIM JUG PERNDIM ( Perfekt)
- 2 ahensora shneider ( Cilesia me e larte ne treg)
- Vetem 5 apartamente ne kat
- Hapesira shkalle shume cilesore, te bollshme dhe me ndicim natyrel me Dritare
- Akses me ashensor ne katin -1 tek Garazhet!


- Me Sistem Kapot
- Dizenjuar me Arkitekt
- Parket AC4 zviceria
- Sallon I Kompletuar
- 2 Tualetet te kompletuara pjeserisht
- 2 dhomat e gjumit te kompletuara pjeserisht
- Investim I Ri Dhe Pa Banuar Me Pare
- Me Hipoteke


Cmimi: 107,000 Euro (I Padiskutueshem)

Tel Ose Whatsapp:
197566

28/05/2020