Okazion: 2+1+kuzhine (3+1) (DON BOSKO-10 min nga Qendra) Pallat i Ri- I Investuar, Me Pamje + Diell (me Hipoteke) Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 20/09/2019 08:49

Occasion: 2 + 1 + kitchen (3 + 1) (DON BOSKO-10 min from Center) Newly-Invested Palace, View + Sun (with Mortgage)

2 + 1 + Kitchen (3 + 1) OKAZION Case, for family reasons - New Building, Newly Invested Apartment

WITH REGULAR MORTGAGE
Total area - 87.2 m2 (88 m2)
Sip. Net interior - 79.2 m2
11th Floor (Roof Floor - Panoramic View)
Floors of Palace 11 (Palace Year 2008)

Q1338

Partition data:

- 2 bedrooms
- 1 salon
- 1 Kitchen
- 1 toilet (with new tiles and complete sanitation)
- 1 Balcony

* (Convertible in 2 1 + 1 Apartments) (Very Good Investment Case)

Characteristics:

- * Uninhabited before * (after investment)
- * New Elevator of 2019 (newly set)
- * High as an apartment 2.9 mi high

- The area offers secure parking in the neighborhood
- * Duralumen of all apartment VEKA German brands (Double Plastic Glass) (Cost 3000 Euro)

- High natural light all the time (Perfect Orientation J - L -P)
- Panoramic view - above all other buildings)
- Acoustic insulation (From new duralumin with acoustic insulation)
- Thermal insulation
- Waterproofing (Exterior waterproofing of the whole apartment + Terrace newly invested 4 months ago)
- Quiet neighborhood with family residents


- Wooden Doors (New)
- Quality windows with DOPIO German glass plastic brand VEKA (HIGHEST QUALITY MARKET) (Cost 3000 euros, newly laid
- High quality sanitary ware (TOUCHLESS TOUCH NEW COMPLEX)
- Totally waterproof toilet
- New Quality Electrical Installations

- Apartment has own water tank (although there are no problems with water supply, there is always a storage room, it is a reserve)

- Facilities all nearby (Supermarket, Bakeries, Gym, Neighborhood Parking, Ambulance 2 min, 9 year school adjacent, and 5 min secondary)
- Access to Public Transport
- Many axes of.mire.me.makine

Price: 67,000 (Price is due for celebrity reasons)

Tel or Whatsapp: 0692238499


139 796

09 17 2019


Pagesa 67,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 2+1     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 88.00
Kati 11
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Rruga Don Bosko, Tirana, Albania
Lexime 141023

2+1+ Kuzhine (3+1) Rast OKAZION, per arsye familjare - Pallat i Ri, Apartamenti i sapo investuar

ME HIPOTEKE te rregullt
Sip Totale - 87.2 m2 ( 88 m2)
Sip. E brendshme neto - 79.2 m2
Kati 11 ( Kati i Fundit - Pamje Panoramike)
Katet e pallatit 11 (Viti I Pallatit 2008)

Q1338

Te dhenat e ndarjes:

- 2 dhoma gjumi
- 1 sallon
- 1 Kuzhine
- 1 tualet ( me pllaka dhe Sanitare te reja komplet)
- 1 Ballkon

* ( E konversueshme dhe ne 2 Apartamente 1+1) ( Rast Investimi shume i mire)

Karakteristika:

- * I pabanuar me pare * ( mbas investimeve)
- * ASHENSOR i Ri i vitit 2019 ( i sapo vendosur)
- * I larte si apartament 2.9 m i larte

- Zona ofron Parkim te sigurt ne lagje
- * Duraluminet e te gjithe apartmanetit marka VEKA Gjermane (Dopjo Xham Plastike) ( Kane kushtuar 3000 Euro)

- Ndricim natyral te larte gjate gjith kohes ( Orientim perfekt J - L -P)
- Pamje panoramike- mbi te gjitha pallatet e tjera)
- Izolim akustik ( Nga duraluminet e reja me izolim akustik)
- Termoizolim
- Hidroizolim ( E lyer me boje nga jashte hidroizolueze i gjithe apartamenti + Tarraca sapo eshte investuar eshte bere e re para 4 muajsh)
- Lagje e qete , me banore familjare


- Dyer Druri ( Te reja)
- Dritaret cilesore me DOPIO xham plastike Gjermane te markes Veka ( CILESIA ME E LARTE NE TREG) (Kane kushtuar 3000 euro, te sapo vena
- Sanitare shume cilesore ( TUALETI I BERE KOMPLET I RI)
- Tualeti i hidroizoluar totalisht
- Instalime Elektrike Cilesore te reja

- Apartamenti ka Depozite Uji vetjake ( edhe pse nuk ka probleme me furnizimin e ujit, gjithmone ka pasur, depo,ita eshte rezerve)

- Facilietet te gjitha afer ( Supermarket, furra bukes, palester, Parkim ne lagje, Ambulanca 2 min, shkolla 9 vjecare ngjitur, dhe e mesmja 5 min afer)
- Akses me Transport publik
- Akset shume te.mire.me.makine

Cmimi: 67,000 ( Cmimi eshte okazion per arsye famijare)

Tel ose Whatsapp:


139796

17/09/2019