Okazion: 3+1+2 plus Ballk. (3+1 me planimetrine me te mire ne Komune)* - Brenda Qendres KRISTAL - Parkim ne Qender ( ULET CMIMI 6000 EURO ) Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 11/12/2019 10:56

Okazion: 3 + 1 + 2 plus Ball. (3 + 1 with the best layout in the Commune) * - Inside the CRYSTAL Center - Parking in the Center (LOW PRICE 6000 EURO)

* LOW PRICE 6000 EURO * SELL 3 + 1 + 2 + Balcony inside the Crystal Complex, with the best layout, 3 + 1So with the best layout | Super Location within the complex | Perfect Orientation J - P | 5th floor 6 storey building | Super High Quality Construction, Super Facilities of Crystal Center (like shopping center, kids yard, shared garden, supermarket, monthly parking only 4,000 lek per month, Inside Center (Elevator Parking) | Sell Like Apartment, Furnished and invested | FANTASTIC COMMON ENVIRONMENTS

*** PRICE LOWS FROM 125000 EURO TO 119000 EURO

Q1469

Partition data:
- 3 bedrooms
- 1 living room + 1 kitchen
- 2 toilets
- 1 corridor
- 1 Balcony

- TOTAL SIP: 104.1
- SIP GROSS: 93.5
- FLOOR: 5
- FLOOR FLOORS: 6
- The new palace
- Year of construction: 2008
- ELEVATOR: yes

Characteristics:

- UNBELIEVABLE less
- ELEVATOR
- The complex offers PARKING with monthly payment
- CONDITIONER
- J Orientation - P
- Acoustic insulation
- Thermal insulation
- Waterproofing (With capo cover)
- Neighborhood, with family and upper class residents
- Very safe neighborhood (surveilled with cameras and security from the center)

extra:
- Surveyed with palace cameras
- Alarm system
- Common areas in the neighborhood (Gardens, gardens, etc.)
- Double glazed quality windows
- All facilities close by
- Public transport close by
- Excellent access and access by car, as it is 4 min to the block, 7 min to Taiwan, 2 min to the highway

PRICE: 125,000 Euro BEFORE 119000 EURO

Tel or Whatsapp: 0692238499


76 394


11 15 2019


Pagesa 119,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 3+1     Mobilimi E Mobiluar
Siperfaqa 105.00
Kati 5
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Ndrek Luca, Tirana, Albania
Lexime 77657

* ULET CMIMI 6000 EURO* SHITET 3+1+2+Ballkon brenda Kompleksit KRISTAL, Me Planimetrine me te mire, 3+1Shi me planimetrine me te mire| Super veNdodhje Brenda kompleksiT, | Orientim Perfekt J - P | Kati 5 | Godina 6 kateshe | CILESI Super e larte Ndertimi, Facilitet super te qendres Kristal ( si qender tregtare, oborr per femijet, lulishte te perbashket, supermarket, PARKIM mujor cetem 4000 lek ne muaj, Brenda qendres ( Parkim me Ashensor) | Shitet ashtu sic eshte apartamenti, i mobiluar dhe investuar | AMBIENTE TE PERBASHKETA FANTASTIKE

*** CMIMI ULET NGA 125000 EURO NE 119000 EURO

Q1469

Te dhenat e ndarjes:
- 3 dhoma gjumi
- 1 sallon + 1 kuzhine
- 2 tualete
- 1 korridor
- 1 Ballkon

- SIP TOTALE: 104.1
- SIP BRUTO: 93.5
- KATI: 5
- KATET E PALLATIT: 6
- Pallat I ri
- Viti I ndertimit: 2008
- ASHENSOR: po

Karakteristika:

- I PABANUAR ME shume pak
- ASHENSOR
- Komleksi ofron PARKIM me pagese mujore
- KONDICIONER
- ORIENTIMI J - P
- Izolim akustik
- Termoizolim
- Hidroizolim ( Me veshje kapot)
- Lagje , me banore familjare dhe Te shtreses se larte
- Lagje shume e sigurte ( e survejuar me kamera she siguri nga qendra )

Extra:
- Survejuar me kamera pallati
- Sistem alarmi
- Ambiente te perbashketa ne lagje ( Kopesht , lulishte etj)
- Dritaret cilesore me dopjo xham
- Te gjitha facilitete afer
- Transportinpublik sh afer
- Dalje dhe akses perfekt me makine, pasi dhe shkon per 4 min ne bllok, 7 min tek Taivani, 2 min dalje ne Autostrade

CMIMI : 125,000 Euro BEHET 119000 EURO

Tel ose Whatsapp:


76394


15/11/2019