1+1 Kompleksi Me Cilesor Ne Selite - Qetesi, Gjelberim, Ajer Te Paster Dhe Cilesi Ndertimi Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 04/07/2020 09:18

1 + 1 Quality Complex In Selite - Tranquility, Greenery, Clean Air And Building Quality

Sales Started At The Newest And Biggest Complex In Selite!

Complex Characteristics From Very Careful Design And Well-Planned Joint Spaces, High Building Quality And Absolute Tranquility Offered By The Special Location Of The Complex! Unique Location In The Heart Of Selite, In A Low Intensity Zone Construction Where Private Views 2 Up To 4 Floors Mainly Area, Areas Also Very Green, Clean Air, Security And Family Community! Also Location Offers Fast Access to Highways And Highways.

The Complex is located on David Seleniza Street, Near the Selita Mosque or Near the Former Food Market.

Infrastructure
The Building Will Have All The Necessary Infrastructure, Lighting, Vacation Space, And Common Areas For A Comfortable Community Life.


Floorplans
The project will offer 1 + 1 Apartments and 2 + 1 Apartments. There will also be shops and offices. Planimetries Are Well Organized And With Optimal Space. Are Very Comfortable For Small Families 2 Up To 4 Persons.


Architectural Details

Facade of the Building Will Have Neutral Colors Of Mild Contrasting Soft To Survive Time Changes. Windows and Attractions Are Of French Style With Special Places For Vase With Flowers To Add Natural Elements. Decorative Railings and Metal Facades of Balconies Are Designed As Special Architectural Solutions, As And As A Security Element For All Ages.

Q2142

Apartment Separation Data:

- 1 Bedroom
- 1 Salon + 1 Kitchen
- 1 toilet
- 1 Corridor
- 1 Balcony

- Total Sip: 49.63 M2
- Floor: 4
- Floors of the Palace: 6
- New Palace
- Year of Completion of Construction: 2022
- Elevator: Yes

Price: 39,700 Euro

Tel Ose Whatsapp: 0692238499103 932

06 20 2020


Pagesa 39,700 Euro
Dhoma|Sallon 1+1 ose Garsoniere     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 50.00
Kati 4
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Rruga David Selenica, Tirana, Albania
Lexime 105697

Filluan Shitjet Tek Komplesi Me I Ri Dhe Me I Madh Ne Selite!

Kompleksi Karakterizoket Nga Projektimi Shume I Kujdesur Dhe Haperirat E Perbashketa Te Mire Planifikuara, Cilesia E Larte E Ndertimit Dhe Qetesia Absolute Qe Ofrohet Nga Vendodhja E Vecante E Kompleksit! Vendodhja Unike Ne Zemer Te Selites, Ne Nje Zone Me Intensitet Te Ulet Ndertimi Ku Kryesisht Mbizoterojne Vilat Private 2 Deri Ne 4 Kate, Zone Gjithashtu Me Shume Gjelberim, Ajer Te Paster, Siguri Dhe Komunitet Familjar! Gjithashtu Vendodhja Ofron Akses Te Shpejt Ne Rruget Kryesore Dhe Ne Autostrade.

Kompleksi Ndodhet Ne Rrugen David Seleniza, Prane Me Xhamine E Selites Ose Afer Me Ish Tregun Ushqimor.

Infrastruktura
Godina Do Të Ketë Të Gjithë Infrastrukturën E Nevojshme ,Ndriçim, Hapësira Pushimi, Dhe Sipërfaqe Të Përbashkëta Për Një Jetë Komunitare Të Rehatshme.


Planimetritë
Projekti Do Të Ofrojë Apartamente 1+1 Dhe Apartamente 2+1. Gjithashtu Do Të Ofrohen Ambjente Për Dyqane Dhe Zyra. Planimetritë Janë Të Mirëorganizuara Dhe Me Hapësira Optimale. Janë Shumë Komode Për Familjet E Vogla 2 Deri Ne 4 Persona.


Detajet Arkitektonike

Fasada E Godinës Do Të Ketë Ngjyra Neutral Te Tulles Me Kontrast Të Butë Për T’i Mbijetuar Ndryshimeve Të Trendeve Të Kohës. Dritaret E Vetratat E Janë Të Stilit Francez Me Vendet E Posaçme Për Vazo Me Lule Për T’i Shtuar Elementët Natyralë. Kangjellat Dekorative Dhe Parapetet Metalikë Të Ballkoneve Janë Projektuar Si Zgjidhje E Veçantë Arkitektonike, Si Edhe Si Element Sigurie Për Të Gjitha Moshat.

Q2142

Te Dhenat E Ndarjes Se Apartamentit:

- 1 Dhoma Gjumi
- 1 Sallon + 1 Kuzhine
- 1 Tualet
- 1 Korridor
- 1 Ballkon

- Sip Totale: 49.63 M2
- Kati: 4
- Katet E Pallatit: 6
- Pallat I Ri
- Viti I Perfundimit Te Ndertimit: 2022
- Ashensor: Po

Cmimi: 39,700 Euro

Tel Ose Whatsapp:103932

20/06/2020