Shitet 1+1 Ne Pallat Te Ri I Vitit 2020 - Dorezohet I Perfunduar Me Parket Dhe Cdo Gje | Hipoteke E Rregullt Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 13/08/2020 20:11 Post Id: 35268

52,150 Euro

  • Shitet 1+1 Ne Pallat Te Ri I Vitit 2020 - Dorezohet I Perfunduar Me Parket Dhe Cdo Gje | Hipoteke E Rregullt
  • Shitet 1+1 Ne Pallat Te Ri I Vitit 2020 - Dorezohet I Perfunduar Me Parket Dhe Cdo Gje | Hipoteke E Rregullt
  • Shitet 1+1 Ne Pallat Te Ri I Vitit 2020 - Dorezohet I Perfunduar Me Parket Dhe Cdo Gje | Hipoteke E Rregullt
  • Shitet 1+1 Ne Pallat Te Ri I Vitit 2020 - Dorezohet I Perfunduar Me Parket Dhe Cdo Gje | Hipoteke E Rregullt
  • Shitet 1+1 Ne Pallat Te Ri I Vitit 2020 - Dorezohet I Perfunduar Me Parket Dhe Cdo Gje | Hipoteke E Rregullt
  • Shitet 1+1 Ne Pallat Te Ri I Vitit 2020 - Dorezohet I Perfunduar Me Parket Dhe Cdo Gje | Hipoteke E Rregullt

1 + 1 for sale in the New Palace of 2020 - Completed with Parks and Everything | Regular Mortgage

1 bedroom apartment for sale in the New Palace of 2020.- Construction is 90% Completed | With Regular Documents | Parking options, and Purchase Guarantee

* The apartment is delivered Completely Completed with Parquet, Painting Supplies, Interior Doors & Windows, Toilet and Sanitary Tiles - Optional Choice For Type And Quality

Q2097

Sharing Data:

- 1 Soxhorno + Kitchen
- 1 toilet
- 1 Bedroom
- 1 Balcony

- Sip Total: 65.17 M2
- Net Net: 7.04 M2
- Sip Ne Hipoteke: 58.13 M2
- Floor: 7
- Floors of the Palace: 11
- New Palace
- Year of Construction: 2020
- Elevator: Yes

Characteristics:

- Apartment for sale in New Palace of 2020.
- Construction Is 90% In Conclusion!
- With Regular Documents

- Parking, and Purchase Purchase

* The apartment is delivered Completely Completed with Parquet, Suite Painting, Interior Doors & Windows, Toilet and Sanitary Tiles - Optional Choice For Type And Quality.

- Super Apartment For Sale In Zone 5 May

- New Complex In Process Construction Which Finishes In March 2021
- With High Building Quality
- With Kapod Layer, Thermal Insulation Etc.
- Regular Structure, Good Planimetry
- The apartment has a pre-mortgage
- Quality Electrical Installations
- Quality Hydraulic Installations
- Nearby facilities


Price: 52,150 Euros

Tel Ose Whatsapp: 068478004392831

06 10 2020


Pagesa 52,150 Euro
Dhoma|Sallon 1+1 ose Garsoniere     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 65.00
Kati 7
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga 5 Maji, Tirana, Albania
Lexime 98823

Shitet Apartament 1+1 Ne Pallat Te Ri I Vitit 2020 .- Ndertimi Eshte 90% Ne Perfundim | Me Dokumenta Te Rregullta | Mundesi Parkimi, Dhe Blerje Garazhi

* Apartamenti Dorezohet I Perfunduar Plotesisht Me Parket, Suvatime Lyerje, Dyer Te Brendshme& Dritare, Pllaka Tualeti Dhe Sanitare - Ofrohet Mundesia E Zgjedhjes Per Llojin Dhe Cilesin

Q2097

Te Dhenat E Ndarjes:

- 1 Soxhorno + Kuzhine
- 1 Tualet
- 1 Dhome Gjumi
- 1 Ballkon

- Sip Totale: 65.17 M2
- Sip Neto : 7.04 M2
- Sip Ne Hipoteke : 58.13 M2
- Kati: 7
- Katet E Pallatit: 11
- Pallat I Ri
- Viti I Ndertimit: 2020
- Ashensor: Po

Karakteristika:

- Shitet Apartament Ne Pallat Te Ri I Vitit 2020 .
- Ndertimi Eshte 90% Ne Perfundim!
- Me Dokumenta Te Rregullta

- Mundesi Parkimi, Dhe Blerje Garazhi

* Apartamenti Dorezohet I Perfunduar Plotesisht Me Parket, Suvatime Lyerje, Dyer Te Brendshme& Dritare, Pllaka Tualeti Dhe Sanitare - Ofrohet Mundesia E Zgjedhjes Per Llojin Dhe Cilesine.

- Super Apartament Ne Shitje Ne Zonen 5 Maj

- Kompleks I Ri Ne Proces Ndertimi I Cili Perfundon Ne Mars 2021
- Me Cilesi Ndertimi Te Larte
- Me Shtrese Kapod , Izolim Termik Etj
- Strukture E Rregullte , Planimetri E Mire
- Apartamenti Eshte Me Hipoteke Paraprake
- Instalime Elektrike Cilesore
- Instalime Hidraulike Cilesore
- Facilietet Afer


Cmimi: 52.150 Euro

Tel Ose Whatsapp:92831

10/06/2020