Shitet Ambient Biznesi (Rr. e Durresit) Perfekt dhe i Konvertueshem, ne Pallat te Ri me Punime Cilesore (fotot extra jane nje dyqan identik si eshte k Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 10/12/2019 20:26

Sell Business Environment (Durres Street) Perfect and Convertible, in New Palace with Quality Works (extra photos are identical store as converted to duplex for Airbnb)

Converted Store in Duplex Apartment + (extra photos are identical to duplex Airbnb store)

Q1512

SIP. Shop 46 m 46 total (40 m net net + 6 m per, garden, front entrance)

Surface when converted to Duplex

70- 75 m2 Net + 6 m2 common (front yard entrance)
Total: 76- 81 m2

Height is 4.9 m

With Toilet

The store is 5 degrees from the ground, and the building is very new,

Stairs are made of marble!

The neighborhood is perfect on location, on Embassy Street (adjacent),
Between Durres Road and Kavaja Road,
, it is very quiet, and also with private houses and villas in the neighborhood!

It's the perfect place to buy it for long term rental investment, or for Airbnb!

(Possibility to purchase 1 parking lot open for 15 000 euro)

Price: 62,550 Euro

Tel or Whatsapp: 069223849971 628

07 12 2019


Pagesa 62,550 Euro
Dhoma | Kuzhine 3+1     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 76.00
Kati 1
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Durresit, Tirana, Albania
Lexime 71839

Dyqan i konvertueshem ne apartament Dupleks + (fotot extra jane nje dyqan identik si eshte kthyer ne dupleks per Airbnb )

Q1512

SIP. E dyqanit 46 m2 total ( 40 m2 neto + 6 m2 te perbahsketa , Lulishtja para hyrjes)

Siperfaqja kur te konvertohet ne Dupleks

70- 75 m2 Neto + 6 m2 te perbashke ( lulishtja para hyrjes)
Total : 76- 81 m2

Lartesia eshte 4.9 m

Me Tualet

Dyqani ka lartesi 5 shkalle nga toka, dhe pallati eshte i ri shume cilesor,

Punimet e shkalleve jane te bera me mermer!

Lagja eshte perfekte ne vendodhje, tek Rruga e Ambasadave ( Ngjitur),
Midis Rruges se durresit dhe rruges se kavajes,
, eshte shume qetesi, dhe me gjithashtu shtepi private dhe vila ne lagje!

Eshte rast ideal per ta blere per investim per qera afatgjate, apo per Airbnb!

( Mundesi per tu blere dhe 1 post parkimi i hapur me cmim 15 000 euro)

Cmimi: 62,550 Euro

Tel ose Whatsapp:71628

07/12/2019