Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 15/12/2019 11:31

39,550 Euro

  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor
  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor
  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor
  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor
  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor
  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor

Ideal Investment Case: Ambient Duplex or Studio (Durres-Center Street) New Building, Very Quality

Convertible Store in Duplex GArsonjer

SIP. Shop 29 m2 total (24m2 net + 5 m2 consisting of garden, front yard)

Surface when converted to Duplex

40-48 m2 Net + 5 m2 shared (front yard entrance)
Total: 45- 52 m2

Height is 4.9 m

With Toilet

The store is 5 degrees from the ground, and the building is very new,

Staircase works are made with marble!

The neighborhood is perfect on location, on Embassy Street (adjacent),
Between Durres Road and Kavaja Road,
, it is very quiet, and also with private houses and villas in the neighborhood!

It's the perfect place to buy it for long term rental investment, or for Airbnb!


Price: 39,550 Euro

(Possibility to purchase 1 parking lot open for 15 000 euro)

Tel or Whatsapp: 0692238499


31 403

03 12 2019


Pagesa 39,550 Euro
Dhoma | Kuzhine 1+1 ose Garsoniere     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 45.00
Kati 1
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Durresit, Tirana, Albania
Lexime 32171

Dyqan i konvertueshem ne Dupleks GArsonjer

SIP. E dyqanit 29 m2 total ( 24m2 neto + 5 m2 te perbahsketa , Lulishtja para hyrjes)

Siperfaqja kur te konvertohet ne Dupleks

40- 48 m2 Neto + 5 m2 te perbashke ( lulishtja para hyrjes)
Total : 45- 52 m2

Lartesia eshte 4.9 m

Me Tualet

Dyqani ka lartesi 5 shkalle nga toka, dhe pallati eshte i ri shume cilesor,

Punimet e shkalleve kane te bera me mermer!

Lagja eshte perfekte ne vendodhje, tek Rruga e Ambasadave ( Ngjitur),
Midis Rruges se durresit dhe rruges se kavajes,
, eshte shume qetesi, dhe me gjithashtu shtepi private dhe vila ne lagje!

Eshte rast ideal per ta blere per investim per qera afatgjate, apo per Airbnb!


Cmimi: 39,550 Euro

( Mundesi per tu blere dhe 1 post parkimi i hapur me cmim 15 000 euro)

Tel ose Whatsapp:


31403

03/12/2019