OKAZION 3+1+2WC- ( Rr. DIBRES - Perballe shkolles se Bashkuar, Planimetri shume e Rregullt, Super vendodhje Rr. Kryesore) Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 22/11/2019 09:25

OKAZION 3 + 1 + 2WC- (DIBRES STREET - Near the United School, Very Regular Layout, Super Location Main Street)

Okazion FOR SALE 3 + 1 + 2WC (Or 1 Wc + 1Depo) (At Dibra Street - Peballe United School) FLOOR 3 🔥 | 4 storey building | Only 2 apartments on the floor | Very regular layout | + Street Parking (100% Parking Opportunity) 🔥 Family Neighborhood, recently invested by City Hall, Flowers & Greenery in the neighborhood, | Direct access in front of the building to public transport | Ideal for investing or living on your own! | FLOWERS AND ROOFING | Located the second line from the Main Road, Dibra Street, which eliminates noise and is quiet!

Q1468

Partition data:

- 3 bedrooms
- 1 living room + 1 kitchen
- 1 toilet + 1 storeroom (which can be returned to the toilet)
- 1 corridor

- TOTAL SIP: 79.66 m2 (80 m2)
- SIP GROSS: 79.66 m2 (80 m2)
- Certified sip: 65.86m2 (13.8 m2 are additional to the whole building, legalization procedure started 2 weeks ago, and certification comes out for 2 months of the additional part)
- FLOOR: 3
- FLOOR FLOORS: 4
- Existing Palace
- Year of construction: 1989
- ELEVATOR: NO

Characteristics:
- Very regular layout
- The area offers 100% PARKING
- High natural light all the time
- Orientation: very good, JL-VL - VP
- Only 2 apartments on the floor
- Quiet neighborhood with family residents
- Neighborhood with flowers and greenery
- recently painted and invested by the municipality
- Facilities near,
- Access to public transport (directly opposite the station building)

Price: 55000 euro

Tel or Whatsapp: 0692238499


67 564

07 11 2019


Pagesa 53,500 Euro
Dhoma | Kuzhine 3+1     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 80.00
Kati 3
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania
Lexime 70335

Okazion SHITET 3+1+2WC (Ose 1 Wc+ 1Depo)(Tek Rr. E Dibres - Peballe Shkolles se Bashkuar) KATI 3 🔥 | Pallat 4 katesh | Vetem 2 apartamente ne kat | Planimetri shume e rregullt | +PARKIM NE Rruge ( Mundesi parkimi 100%)🔥 Lagje Familjare, dhe e investuar se fundi nga Bashkia, Lulishte dhe gjelberim tek lagja, | Akses direkt perballe pallatit tek transporti Publik| Ideale per investim ose per te jetuar vete! | LULISHTE DHE GJELBERIM NE LAGJE | Ndodhet Vija e dyta nga rruga Kryesore , Rr e Dibres, gje qe eleminon zhurmat dhe eshte qetesi!

Q1468

Te dhenat e ndarjes:

- 3 dhoma gjumi
- 1 sallon + 1 kuzhine
- 1 tualet + 1 depo (qe mund te kthehet ne tualet
- 1 korridor

- SIP TOTALE: 79.66 m2 ( 80 m2 )
- SIP BRUTO: 79.66 m2 ( 80 m2 )
- Sip e certifikuar : 65.86m2 ( 13.8 m2 jane shtese e gjithe pallatit, eshte nisur para 2 javes procedura e legalicimit, dhe certifikimi del per 2 muaj i pjeses shtese)
- KATI: 3
- KATET E PALLATIT: 4
- Pallat Ekzistues
- Viti I ndertimit: 1989
- ASHENSOR: JO

Karakteristika:
- Planimetri shume e rregull
- Zona ofron PARKIM 100%
- Ndricim natyral te larte gjate gjithe kohes
- Orientimi: shume i mire , JL- VL - VP
- Vetem 2 apartamente ne kat
- Lagje e qete , me banore familjare
- Lagje me lulishte dhe gjelberim
- Pallatet e lywra dhe te investuara nga bashkia se fundmi
- Facilietet afer ,
- Akses me Transport publik ( direkt perballe pallatit stacioni)

Cmimi: 53500 euro

Tel ose Whatsapp:


67564

07/11/2019