Shitet apt 3+1 ne Pallat te Ri (2019) - Me dokumenta te Rregullta - Afer 2 LUANET ne Fresku - Linze, SUPER PAMJE | VESHJE KAPOT Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 01/04/2020 13:44

Sell apt 3 + 1 in New Palace (2019) - With Regular Documents - Near 2 FRESH PLAYS - Linze, SUPER VIEW | CAPOT CLOTHING

Floor: 4 Living
Building floors: 5
Orientation: South
Sip. Total: 131.24 m2

Q1582

Sip. Interior: 115.07 m2
Sip. Common: 16.17 m2

- Apartment for sale in New Palace of 2019.
- The construction is 95% complete!
- With regular documents
- Location Near 2 PLAYS in Fresno-Linze
- Location of the building is fantastic with panoramic views over all of Tirana
- Greening and Pasteurizing Air

- The quality of construction is very high
- With KAPOT outerwear
- Total Waterproofing & Thermal Insulation between Apartments
- Acoustic insulation between apartments
- High quality common environment and lift, with natural lighting
- Distribution of water in separate collector apartments
- Separate air cage for each apartment
- High quality Concrete and Iron (no earthquake damage mark)
- Special installations and exits for Air Conditioning of each apartment, respecting the Aesthetic & Common Rule of the Building.

- Parking space, and Garage purchase,
- The garage of the building is of the highest standard, with natural light, and elevator!

* The apartment is fully furnished with FLOORING, PAINTINGS, Interior & Window Coverings, Toilet and Sanitary Tiles - The choice of type and quality is offered.

Price: 69 000 euro (Price drops from 72 000 euro)

Tel or Whatsapp: 06922384999248

01 03 2020


Pagesa 69,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 2+1     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 131.00
Kati 4
Qyteti - Zona Tirane - Fresku/Linze
Adresa 2 Luanet, Fresku, Tirane
Lexime 9863

Kati : 4 Banim
Katet e godines: 5
Orientimi: Jug
Sip. Totale: 131.24 m2

Q1582

Sip. E brendshme: 115.07 m2
Sip. E perbashket: 16.17 m2

- Shitet apartament ne Pallat te Ri i vitit 2019.
- Ndertimi eshte 95% ne perfundim!
- Me dokumenta te rregullta
- Vendodhja Afer 2 LUANET ne Fresk- Linze
- Vendndodhja e godines eshte fantastike me Pamje Panoramike mbi gjithe Tiranen
- Gjelberim dhe Ajer te Paster

- Cilesia e Ndertimit eshte shume e larte
- Me veshje KAPOT te jashtme
- Sistem Hidroizolimi & Termoizolimi total midis Apartamenteve
- Izolim Akustik midis apartamenteve
- Ambiente te perbashketa dhe Ashensor shume cilesor, me ndricim natyral
- Shperndarja e ujit neper apartamente me kolektor me vete
- Kafaz ajrimi me vete per cdo apartament
- Betoni dhe Hekuri i cilesise me te larte ( asnje shenje demi nga termeti)
- Instalime dhe dalje te posacme per Kondicionim e cdo apartamenti, duke respektuar Estetiken & Rregullin e perbashket te Godines.

- Mundesi parkimi, dhe blerje Garazhi,
- Garazhi i godines eshte i standartit me te larte, me ndicim natyral, dhe ashensor!

* Apartamenti dorezohet i perfunduar plotesisht me PARKET, Suvatime lyerje, DYER te Brendshme& Dritare, Pllaka Tualeti dhe sanitare - Ofrohet mundesia e zgjedhjes per llojin dhe cilesine.

Cmimi : 69 000 euro ( Ulet cmimi nga 72 000 euro)

Tel ose Whatsapp:9248

01/03/2020