SUPER: 3+1+2 plus Ballk. (3+1 me planimetrine me te mire ne Komune)* - Brenda Qendres KRISTAL - Parkim ne Qender Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 12/11/2019 00:27

SUPER: 3 + 1 + 2 plus Ball. (3 + 1 with the best layout in the Commune) * - Inside the KRISTAL Center - Parking in the Center

FOR SALE 3 + 1 + 2 + Balcony 104.1 m2 inside KRISTAL Complex, With the Best Layout, 3 + 1Also the Best Layout | Super location inside the complex | Perfect Orientation J - P | 5th floor 6 storey building | Super high quality Construction, Super facility of Kristal center (like shopping center, yard for children, communal garden, supermarket, monthly parking up to 4000 lek per month, Inside the center (Elevator parking) | Sell as is the apartment, furnished and invested | FANTASTIC COMMON ENVIRONMENTS


Q1469

Partition data:
- 3 bedrooms
- 1 living room + 1 kitchen
- 2 toilets
- 1 corridor
- 1 Balcony

- TOTAL SIP: 104.1
- SIP GROSS: 93.5
- FLOOR: 5
- FLOOR FLOORS: 6
- The new palace
- Year of construction: 2008
- ELEVATOR: yes

Characteristics:

- UNBELIEVABLE less
- ELEVATOR
- The complex offers PARKING with monthly payment
- CONDITIONER
- J Orientation - P
- Acoustic insulation
- Thermal insulation
- Waterproofing (With capo cover)
- Neighborhood, with family and upper class residents
- Very safe neighborhood (surveilled with cameras and security from the center)

extra:
- Surveyed with palace cameras
- Alarm system
- Common areas in the neighborhood (Gardens, gardens, etc.)
- Double glazed quality windows
- All facilities close by
- Public transport close by
- Excellent access and access by car, as it is 4 min to the block, 7 min to Taiwan, 2 min to the highway

PRICE: 125,000 Euro

Tel or Whatsapp: 0692238499


4919

11 12 2019


Pagesa 125,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 2+1     Mobilimi E Mobiluar
Siperfaqa 104.00
Kati 5
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Ndrek Luca, Tirana, Albania
Lexime 4919

SHITET 3+1+2+Ballkon 104.1 m2 brenda Kompleksit KRISTAL, Me Planimetrine me te mire, 3+1Shi me planimetrine me te mire| Super vemdodhje Brenda kompleksi, | Orientim Perfekt J - P | Kati 5 | Godina 6 kateshe | CILESI Super e larte Ndertimi, Facilitet super te qendres Kristal ( si qender tregtare, oborr per femijet, lulishte te perbashket, supermarket, PARKIM mujor cetem 4000 lek ne muaj, Brenda qendres ( Parkim me Ashensor) | Shitet ashtu sic eshte apartamenti, i mobiluar dhe investuar | AMBIENTE TE PERBASHKETA FANTASTIKE


Q1469

Te dhenat e ndarjes:
- 3 dhoma gjumi
- 1 sallon + 1 kuzhine
- 2 tualete
- 1 korridor
- 1 Ballkon

- SIP TOTALE: 104.1
- SIP BRUTO: 93.5
- KATI: 5
- KATET E PALLATIT: 6
- Pallat I ri
- Viti I ndertimit: 2008
- ASHENSOR: po

Karakteristika:

- I PABANUAR ME shume pak
- ASHENSOR
- Komleksi ofron PARKIM me pagese mujore
- KONDICIONER
- ORIENTIMI J - P
- Izolim akustik
- Termoizolim
- Hidroizolim ( Me veshje kapot)
- Lagje , me banore familjare dhe Te shtreses se larte
- Lagje shume e sigurte ( e survejuar me kamera she siguri nga qendra )

Extra:
- Survejuar me kamera pallati
- Sistem alarmi
- Ambiente te perbashketa ne lagje ( Kopesht , lulishte etj)
- Dritaret cilesore me dopjo xham
- Te gjitha facilitete afer
- Transportinpublik sh afer
- Dalje dhe akses perfekt me makine, pasi dhe shkon per 4 min ne bllok, 7 min tek Taivani, 2 min dalje ne Autostrade

CMIMI : 125,000 Euro

Tel ose Whatsapp:


4919

12/11/2019