Okazion: Penthouse 184 m2 ( Papafingo ne Zemer te Tiranes - Rr Kavajes 250m2 nga Sh. Skenderbej) Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 30/05/2020 15:17

Occasion: Penthouse 184 m2 (Attic in the Heart of Tirana - Rr Kavajes 250m2 from Sh. Skenderbej)

FOR SALE PETHOUSE 184 m2 (Attic in the Heart of Tirana - 250 m from Skenderbej Square - Kavaja Street), Special apartment built in 2014, with super quality works, Veranda with panoramic views - Fantastic price, probably in one of the locations best in Tirana - Floor 10 - With Regular Mortgage

Q1554

Separation data:

- 2 bedrooms
- 1 living room + 1 kitchen
- 1 toilet 2 toilets
- 1 corridor
- 1 veranda 2 balconies

- HYPOTHEKE: YES

- SIP TOTAL: 183.9 m2
- SIP NETO (internal): 94.7
- SIP OF VERANDES: 76.7 m2
- SIP Outdoor warehouse: 12.5 m2

- KATI: 10
- PALLAT CAT: 10
- The new palace
- Year of construction: Attic was built in 2014, the palace in 2001)
- ASHENSOR: yes (New parody elevator of 2019) (Palace with 2 elevators)

Characteristics:

- * RECOMMENDED BEFORE *
- 2 ASHENSORA
- Only 1, up to 2 inhabitants per floor
- 1 Parking space, with beam in the courtyard of the Palace, only for residents
- CONDITIONER Multisplit Fuji (CLASS INVERTER A +++) - Very economical
- Fantastic Clean Panoramic Views
- High natural light all the time
- Orientation: from all 4 orientations (South and West mainly)
- KAPOT 10CM insulation
- DRURI floor with 40cm thermal insulation (stone wool + blue polystyrene layer)
- Height of the large roof (Goes up to 3.5 m)
- Acoustic insulation, thermal insulation and total waterproofing

- Perfect neighborhood 250 m from Skanderbeg Square
- Family High class resident
- Very safe neighborhood (surveyed with cameras)
- The construction structure, one of the best in Tirana, (The highest quality iron was used, and the connection of the iron perfectly, together with the quality of the best concrete)

- Quality windows with double triple glass
- Italian Quality Electrical Installations
- Very high quality new hydraulic interiors
- Facilities all nearby (as it has one of the best locations in Tirana, as soon as the Kavaja road starts)

Price is Fantastim: 239,000 euros (reduced from 250,000 euros)

Tel or Whatsapp:6215

12 16 2019


Pagesa 239,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 3+1     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 181.00
Kati 10
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 9444

SHITET PETHOUSE 184 m2 ( Papafingo- ne Zemer te Tiranes - 250 m nga Sheshi Skenderbej - Rr. e Kavajes) , Apartament i vecant i ndertuar 2014, me punime super cilesore, Verande me pamje panoramike - Me cmim Fantastik, ndoshta ne nje nga vendodhjet me te mira ne Tirane - Kati 10 - Me Hipoteke te Rregullt

Q1554

Te dhenat e ndarjes:

- 2 dhoma gjumi
- 1 sallon + 1 kuzhine
- 1 tualet / 2 tualete
- 1 korridor
- 1 verande/ 2 ballkone

- HIPOTEKE : PO

- SIP TOTALE: 183.9 m2
- SIP NETO (e brendhme) : 94.7
- SIP E VERANDES: 76.7 m2
- SIP Depo e jashtme: 12.5 m2

- KATI: 10
- KATET E PALLATIT: 10
- Pallat i ri
- Viti I ndertimit: Papafingo eshte ndertuar ne 2014 , pallati ne 2001)
- ASHENSOR: po (Ashensor me parosi i ri i 2019 ) ( Pallati me 2 Ashensor )

Karakteristika:

- * I PABANUAR ME PARE *
- 2 ASHENSORA
- Vetem 1, deri ne 2 banore per kat
- 1 Vend Parkimi , me tra ne oborrin e Pallatit, vetem per banoret
- KONDICIONER Multisplit Fuji (INVERTE I KLASIT A+++) - Shume ekonomik
- Pamje Panoramike e paster Fantastike
- Ndricim natyral te larte gjate gjithe kohes
- Orientimi: nga te 4 orientimet ( Jug dhe Perendim kryesisht)
- Izolim KAPOT 10CM
- Cati DRURI me termoizolim 40cm ( lesh guri+ shtreso polisteroli blu)
- Lartesi e catise e madhe ( Shkon deri ne 3.5 m)
- Izolim akustik, Termoizolim dhe Hidroizolim total

- Lagje perfekte 250 m nga sheshi skenderbej
- Banore familjare/ Te shtreses se larte
- Lagje shume e sigurte ( e survejuar me kamera )
- Struktura e ndertimit, nga me cilesoret ne Tirane, ( Eshte perdorur hekuri i cilesise me te larte, dhe lidhja e hekurit me menyre perfekte, se bashku me cilesine e betonit me te mire)

- Dritaret cilesore me dopjo/ triple xham
- Instalime Elektrike Cilesore italiane
- Intalime Hidraulike te reja shume cilesore
- Facilietet te gjitha afer ( pasi ka nje nga vendodhjet me te mira ne Tirane, sa fillon rruga e kavajes)

Cmimi eshte Fantastim : 239,000 euro ( eshte ulur nga 250 000 euro)

Tel ose Whatsapp:6215

16/12/2019