Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 06/04/2020 12:00

39,550 Euro

  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor
  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor
  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor
  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor
  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor
  • Rast Ideal per Investim: Amb per Duplex ose Garsoniere (Rr. e Durresit-Qender) Pallat i Ri, Shume Cilesor

Ideal Case for Investment: Amb for Duplex or Garsoniere (Durres Street-Center) New Palace, Very Quality

Convertible store in Duplex GArsonjer

SIP. Of the store 29 m2 total (24m2 net + 5 m2 in common, Lulishtja before the entrance)

Surface when converted to Duplex

40- 48 m2 Net + 5 m2 shared (garden in front of the entrance)
Total: 45-52 m2

The height is 4.9 m

With toilet

The store is 5 steps above the ground, and the building is very high quality,

The works of the stairs are made of marble!

The neighborhood is perfect in location, at Embassy Street (Adjacent),
Between Durres Street and Kavaja Street,
, it is very quiet, and also private houses and villas in the neighborhood!

It is an ideal opportunity to buy it for long-term rental investment, or for Airbnb!
(Possibility to buy and 1 open parking post at a price of 15,000 euros)

Tel or Whatsapp:


5219

02 12 2019


Pagesa 39,550 Euro
Dhoma | Kuzhine 1+1 ose Garsoniere     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 45.00
Kati 1
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Durresit, Tirana, Albania
Lexime 6895

Dyqan i konvertueshem ne Dupleks GArsonjer

SIP. E dyqanit 29 m2 total ( 24m2 neto + 5 m2 te perbahsketa , Lulishtja para hyrjes)

Siperfaqja kur te konvertohet ne Dupleks

40- 48 m2 Neto + 5 m2 te perbashke ( lulishtja para hyrjes)
Total : 45- 52 m2

Lartesia eshte 4.9 m

Me Tualet

Dyqani ka lartesi 5 shkalle nga toka, dhe pallati eshte i ri shume cilesor,

Punimet e shkalleve kane te bera me mermer!

Lagja eshte perfekte ne vendodhje, tek Rruga e Ambasadave ( Ngjitur),
Midis Rruges se durresit dhe rruges se kavajes,
, eshte shume qetesi, dhe me gjithashtu shtepi private dhe vila ne lagje!

Eshte rast ideal per ta blere per investim per qera afatgjate, apo per Airbnb!
( Mundesi per tu blere dhe 1 post parkimi i hapur me cmim 15 000 euro)

Tel ose Whatsapp:


5219

02/12/2019