AP. Me UNIK ME INVESTIM NGA SINGAPORI - 145 m2. Panoramik (150m nga Sh. SKENDERBEJ - Kafe Flora) Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 16/11/2019 22:56

AP. UNIQUE WITH SINGAPORE INVESTMENT - 145 m2. Panoramic (150m from St. SKENDERBEJ - Coffee Flora)

UNIQUE Apartment for Sale and Investment by SINGAPORE, 2 + 1 + Kitchen + 2Wc + Balcony (Concert & 3 + 1) | UNIQUE LOCATION 150 m from Skanderbeg Square (At Coffee Flora) | With total redevelopment and investment and remodeling of the car's doubles, which doubles the car's surface, offering a panoramic view, and a special touch to the entire apartment!

Q1430

Partition data:

- 2 bedrooms (Bedroom + studio)
- 1 salon
- 1 separate kitchen
- 2 toilets
- 1 drying room
- 1 corridor
- 1 Balcony
- 1 Mini Warehouse

- TOTAL SIP: 130.8
- SIP GROSS: 145
- FLOOR: 8 Housing
- FLOOR FLOORS: 9
- The new palace
- Year of construction: 2005
- ELEVATOR: Yes
- Recent investments made 1 year ago

Characteristics:

Three bedroom apartment with great investment (145 m2 Gross) in the heart of TIRANA CENTER

- Perfect Location, most wanted: Cafe Flora- CENTER (150 m from Skanderbeg Square)
- On the second line of the Main Road, avoiding noise

- Very well used space (with modified 3 + 1 structure)
- Can be converted to Two 1 + 1s *

- ORIENTATION Perfect: House full of Light
(East, East, West, North)

- Super Inward Investment *

Details:

- Thermal and acoustically insulated
- Dressed with KAPOT (Made 1 year ago)
- Any Equipment Brought to You by Singapore **
- Hydrosanitary brought by SINGAPORE **
- Best quality and guarantee
- Double Glazed Plastic Doors (with 3 Openings)
- Interior doors (white) Made 1 year ago, worked with details Wood + glass
- *** Double Glazed Windows & Shutters are also set 1 year ago
- *** Paved with Marble Tiles & Quality Flooring
- Thoughtful interventions have been made with the Architect
- Any space used in detail
- Advanced Lighting System (LED with spots)
- Beautiful ceiling works
- ** CHILLERA "Daikin of 2018" Heating Cooling System (
- Gas pipelines provided for the supply of the kitchen
- NEW Power Lines

- Very well maintained palace
- Lift in good condition
- With High Quality Administration
- Residents of the indigenous palace and good families
- Clean stairs, regular common spaces
- With Citofoni and secure palace exterior doors

Living room

- Large space, full of Lighting
- The balcony is indoors and used as part of Soxhornor
- Fantastic view from Dajti
- Carpeting brought by SINGAPORE **
- Comfortable seats
- Expensive Glass Tables with 6 Chairs
- Lighter ambient colors
- Special Wooden Library (With a Mini Warehouse Inside) *

KITCHEN

- Kitchen with me
- With a Super Investment
- With balcony exit
- With Equipment brought by SINGAPORE
- 2 Floor Refrigerator "LG"
- Whirlpool brand
- Ariston glass hood
- Suspended ceiling cooler, Expensive "Panasonic" Model
- Washing Machine Microwave Pianure

BEDROOM (+ Toilet & Drying Room)

- Giant space with a Bathroom + Window Drying Room
- East View (Morning Light)
- Double Plastic Glass Windows & Shutters set 1 year ago
- Paved with QUALITY PARKETS
- Mattresses & Beds & Cabinets & Flooring brought by SINGAPORE **
- Advanced system lighting


toilets

- With Quality Hydrosanitary brought from abroad
-Worn with costly tiles
- One of the Toilets Equipped with a hydro shower cabin

balconies

- One of the balconies used as part of Soxhorno to give space
- The other balcony is connected to the kitchen and the Studio

Price: 210.000 Euro

Tel or Whatsapp: 0674749032


5477

25 10 2019


Pagesa 210,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 3+1     Mobilimi E Mobiluar
Siperfaqa 145.00
Kati 8
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga Mine Peza, Tirana, Albania
Lexime 5793

Shitet apartamenti UNIK, me Aredim dhe Investim nga SINGAPORI, 2+1+Kuzhine vec+ 2Wc+Ballkon ( qe koncertohet dhe 3+1)| VENDODHJA Unike 150 m nga sheshi Skenderbej( Tek Kafe Flora) | Me Rirganizim total dhe investim dhe rimodelim te vetratave te apartamentit, qe eshte dyfishuar siperfaqja e vetratave, te cilat ofrojne nje pamje panoramike, dhe ndicim te vecant tek gjith apartamenti!

Q1430

Te dhenat e ndarjes:

- 2 dhoma gjumi ( Dhoma gjumit + studio )
- 1 sallon
- 1 kuzhine me vete
- 2 tualete
- 1 dhome tharje
- 1 korridor
- 1 Ballkon
- 1 Mini Depo

- SIP TOTALE: 130.8
- SIP BRUTO: 145
- KATI: 8 Banim
- KATET E PALLATIT: 9
- Pallat I ri
- Viti I ndertimit: 2005
- ASHENSOR: Po
- Investimet e fundit te Kryera para 1 viti

Karakteristika:

Apartament 3+1 me Investim Marramendes ( 145 m2 Bruto) ne zemer te QENDRES se TIRANES

- Vendndodhje Perfekte, nga me te kerkuarat : Kafe Flora- QENDER (150 m nga Sheshi Skenderbej)
- Ne vije te dyte te rruges Kryesore, shmangur nga zhurmat

- Hapesire shume mire e shfrytezuar ( me strukture 3+1 e modifikuar)
- Mund te konvertohet ne Dy 1+1she *

- ORIENTIM Perfekt: Shtepi plot Drite
( Lindje, Lindje, Perendim, Veri)

- Super Investim I Brendshem *

Detaje :

- Izoluar termikisht dhe akustikisht
- Veshur me KAPOT ( I bere para 1 viti)
- Cdo Pajisje eshte sjelle nga SINGAPORI**
- Hidrosanitaret e sjella nga SINGAPORI**
- Cilesia dhe garancia me e mire
- Dyer Dritare Dopio Xham Plastike( me 3 Hapje)
- Dyert e Brendshme( te bardha) Jane bere para 1 viti, punuar me detaje Dru+ xham
- ***Para 1 viti jane vendosur Dritaret Dopio Xham & Grillat gjithashtu
- ***Shtruar me Pllake MERMERI & PARKET Cilesor
- Jane bere nderhyrje te menduara me Arkitekt
- Cdo Hapesire e shfrytezuar ne detaje
- Sistem Ndricim I avancuar ( LED me Spote)
- Punime te bukura te Tavanit
- ** Sistem ngrohje/ ftohje me CHILLERA " Daikin te vitit 2018" (
- Tubacione Gazi( linje) te siguruar per furnizimin e kuzhines
- Linjat Elektrike te REJA

- Pallat shume I mirembajtur
- ASHENSORI ne gjendje shumee te MIRE
- Me Administrim shume Cilesor
- Banoret e pallatit autoktone dhe familje te mira
- Shkalle te pastra, ambiente te perbashketat te rregullta
- Me Citofoni dhe dere te jashtme te sigurte pallati

SOXHORNO

- Hapesire e madhe, plot Ndricim
- Ballkoni eshte futur Brenda dhe shfrytezuar si pjese e Soxhornor
- Pamje FANTASTIKE nga Dajti
- Tapizeria sjelle nga SINGAPORI**
- Kende te rehatshme
- Tavoline Ngrenies XHAMI te shtrenjte me 6 Karrige
- Ngjyra te ngrihta te ambientit
- Biblioteke Druri me nje te vecante ( Me nje Mini Depo Brenda ) *

KUZHINA

- Kuzhina me vete
- Me nje Super Investim
- Me dalje me Ballkon
- Me Pajisje te sjella nga SINGAPORE
- Frigorifer 2 Katesh " LG"
- Sobe e markes "Whirlpool"
- Aspirator punim xhami " Ariston"
- Freskuese e varur ne tavan, Model I shtrenjte "Panasonic"
- Lavastovilje/ Mikrovale / Pianure

DHOMA E GJUMIT ( + Tualet & Dhome Tharje)

- Hapesire gjigande me nje Tualet + Dhome Tharje me Dritare
- Me Pamje nga Lindja ( Drita e mengjesit)
- Dritaret Dopio Xham Plastike & Grillat te vendosura para 1 viti
- Shtruar me PARKET Cilesor
- Dysheke & Krevate & Dollapet & Etazhier sjelle nga SINGAPORI**
- Ndricim me sistem te avancuar


TUALETET

- Me Hidrosanitaret Cilesore sjelle nga jashte
-Veshur me Pllake te kushtueshme
- Nje nga Tualetet Pajisur me kabine dushi hidromazashi

BALLKONET

- Nje nga ballkonet shfrytezuar si pjese e Soxhornos per ti dhene Hapesire
- Ballkoni tjeter lidhet me kuzhinen dhe me Studion

Cmimi: 210.000 Euro

Tel ose Whatsapp:


5477

25/10/2019