Shitet apt 3+1 ne Pallat te Ri (2019) - Me dokumenta te Rregullta - Afer 2 LUANET ne Fresku - Linze, SUPER PAMJE | VESHJE KAPOT Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 05/04/2020 16:59

Apt 3 + 1 for sale in the New Palace (2019) - With Regular documents - Near 2 LUANET in Fresku - Linze, SUPER PAMJE | KAPOT PLANTS

Floor: 4 Bans
Building floors: 5
Orientation: South
Sip. Total: 131.24 m2

Q1582

Sip. Interior: 115.07 m2
Sip. Common: 16.17 m2

- Apartment for sale in New Palace of 2019.
- Construction is 95% complete!
- With regular documents
- Location Near 2 LUANET in Fresk-Linze
- The location of the building is fantastic with panoramic views over all of Tirana
- Greenery and Clean Air

- The build quality is very high
- With outer KAPOT dress
- Total Waterproofing & Thermal Insulation System between Apartments
- Acoustic insulation between apartments
- Common facilities and high quality elevator, with natural light
- Distribution of water through apartments with a collector
- Separate ventilation cage for each apartment
- Concrete and Iron of the highest quality (no signs of damage from the earthquake)
- Installations and special exits for air conditioning of each apartment, respecting the Aesthetics & Common Rule of the Building.

- Possibility of parking, and Purchase of Garage,
- The building garage is of the highest standard, with natural support, and elevator!

* The apartment is delivered completely finished with PARKET, Painting plastering, Interior DOORS & Windows, Toilet and sanitary tiles - It is offered the possibility of choosing the type and quality.

Price: 69,000 euros (Price drops from 72,000 euros)

Tel or Whatsapp: 06922384999248

01 03 2020


Pagesa 69,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 2+1     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 131.00
Kati 4
Qyteti - Zona Tirane - Fresku/Linze
Adresa 2 Luanet, Fresku, Tirane
Lexime 10010

Kati : 4 Banim
Katet e godines: 5
Orientimi: Jug
Sip. Totale: 131.24 m2

Q1582

Sip. E brendshme: 115.07 m2
Sip. E perbashket: 16.17 m2

- Shitet apartament ne Pallat te Ri i vitit 2019.
- Ndertimi eshte 95% ne perfundim!
- Me dokumenta te rregullta
- Vendodhja Afer 2 LUANET ne Fresk- Linze
- Vendndodhja e godines eshte fantastike me Pamje Panoramike mbi gjithe Tiranen
- Gjelberim dhe Ajer te Paster

- Cilesia e Ndertimit eshte shume e larte
- Me veshje KAPOT te jashtme
- Sistem Hidroizolimi & Termoizolimi total midis Apartamenteve
- Izolim Akustik midis apartamenteve
- Ambiente te perbashketa dhe Ashensor shume cilesor, me ndricim natyral
- Shperndarja e ujit neper apartamente me kolektor me vete
- Kafaz ajrimi me vete per cdo apartament
- Betoni dhe Hekuri i cilesise me te larte ( asnje shenje demi nga termeti)
- Instalime dhe dalje te posacme per Kondicionim e cdo apartamenti, duke respektuar Estetiken & Rregullin e perbashket te Godines.

- Mundesi parkimi, dhe blerje Garazhi,
- Garazhi i godines eshte i standartit me te larte, me ndicim natyral, dhe ashensor!

* Apartamenti dorezohet i perfunduar plotesisht me PARKET, Suvatime lyerje, DYER te Brendshme& Dritare, Pllaka Tualeti dhe sanitare - Ofrohet mundesia e zgjedhjes per llojin dhe cilesine.

Cmimi : 69 000 euro ( Ulet cmimi nga 72 000 euro)

Tel ose Whatsapp:9248

01/03/2020