Shitet Apartament 2+1 tek Foleja e Gjelber Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 20/08/2019 10:10

148,000 Euro

  • Shitet Apartament 2+1 tek Foleja e Gjelber

Sell Apartment 2 + 1 to the Green Nest

Sell a 2 + 1 apartment to the Green Nest, which is located around the Rotation of the Black Zoo adjacent to the Ring Center. The Green Nest is a residence that offers the quality of living in a garden in the middle of the city offering the new standard of residence with all the qualities needed to live in the utmost comfort. Studied with the orientation of the rooms for maximum watering and natural ventilation not only of the living spaces but also the stairs and common corridors, the Green Nest achieves the new standard in the country, the warm atmosphere of your ideal home. The comfort offered by the selected quality of construction materials and the quality details to increase energy efficiency make the home within Green Nest ideal for your family.


Pagesa 148,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 2+1     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 124.00
Kati 2
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga Durresit/Zogu i Zi
Lexime 1222

Shitet apartament 2+1 tek Foleja e Gjelber, e cila ndodhet tek rreth rrotullimi i Zogut te Zi ngjitur me Ring Center. Foleja e Gjelber eshte banesa qe ofron cilesine e te jetuarit ne nje kopesht ne mes te qytetit duke ofruar standartin e ri te baneses me gjithe cilesite e nevojshme per te jetuarin ne komfortin maksimal. Studiuar me orientimin e ambjenteve per diellezim maksimal si dhe ajrosje natyrale jo vetem te ambjenteve te banimit por edhe shkalleve e korridoreve te perbashketa, Foleja e Gjelber arrin te ofroje me standart te ri ne vend, atmosferen e ngrohte te shtepise tuaj ideale. Komoditeti i ofruar nga kualiteti i perzgjedhur i materialeve ndertimore dhe detajet cilesore per rritjen e eficenses energjitike e bejne me tej shtepine brenda Folese se Gjelber folene ideale per familjen tuaj.