Shiten Apartamete 1+1 Mbrapa Cassa Italias (te Hipotekuar) Tirane

Shiten apartamente te shumllojshme pas cassa italias

Garsoniere 1+1,2+1(te modifikuar, 2+1 , 3+1 te hapsirave te ndryshme duke filluar nga 49 m2 - 120 m2

Apartamentet ndodhen ne nje kompleks mjaft mire te administruar ku ofron 1 sere facilitetesh si :

Sistem mjaft te mire te transportit publik , qender shendetsore, park lojrash femijesh, supermarkete , shkolla etj

apartamentet ndodhen ne kate te ndryshme banimi dhe ofron mundesi zgjedhjesh

Njoftime te Ngjashme