Kerkoj Pune Tirane

Jam ne kerkim te nje pune per turnin e dyte 15:00-23:00.
Puna qe kerkoj duhet te jete ne fushen e hoteleri-turizmit duke qene se kam eksperienca te meparshme ne kete fushe dhe njekohesisht kam kryer edhe nje kurs 3-mujor ne kete profil.Kursi ka qene i kompanise TheHeadHunter i financuar nga USAID.
Gjithashtu jam ne kerkim te nje pune edhe si shofer pasi kam 2 vite qe zoteroj patenten e klasit B dhe kam aftesi shume te mira drejtimi.E perdor autoveturen personale pothuajse cdo dite ne Tirane dhe jashte saj per nevojat e perditshme.
VETEM TURNI I DYTE 15:00-23:00
Per me shume rreth CV time me informacione rreth arsimimit,gjuheve te huaja,kurseve profesionale,moshes dhe cdo gje tjeter me kontaktoni me nurmin : ( Not Allowed On Text).
Telefononi ose me shkruani ne WhatsApp

Njoftime te Ngjashme