Me ndihmoni Elbasan

Kerkesa - kerkoj pune Data: 22/04/2020 17:21

400 Euro

  • Me ndihmoni


Pagesa 400 Euro
Pozicioni Ndihmese guzhinjerje
Arsimi Gjimnaz
Mosha 18-28 Vjece
Qyteti - Zona Elbasan - Zone Periferike
Adresa Paper, Elbasan, Albania
Lexime 2669

Ju lutem me ndihmoni me nje pune ne ndihmese guzhinjerje sepse kam vertete nevoje per dicka te tille , jam nje vajze 18 vjecare dhe nuk kam asnje te ardhur ne familje

Njoftime te Ngjashme