KERKOJ PUNE Tirane

Kerkesa - kerkoj pune Data: 09/11/2019 04:37


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni ndihmese ekonomiste
Arsimi Bachelor
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania
Lexime 13
KERKOJ PUNE CV-Alketa-Mara.doc (Format doc) |

-Kam mbaruar bachelor per Menaxhim Biznesi
-Kam studiuar programet Finance5 dhe AlphaWeb
-Vazhdoj studimet per Finance
-Gjuhe e huaj: Anglisht, Spanjisht
Kerkoj pune si:
- Ndihmese ekonimiste;
- Ndihmese menaxhere;
- Ne ndonje agjensi imabilare ose udhetimi;
- Mbajtese inventaresh:
Jam e disponueshme dhe per pune te tjera qe nuk u kam permendur me larte.
PREFEROJ TURNI I PARE.