Mesues Fizike (shkolla 9 - vjecare ose qendra kursesh) Tirane

Kerkesa - kerkoj pune Data: 16/11/2019 14:54


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni mesues
Arsimi Master
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Tirana, Albania
Lexime 18

Jam diplomuar ne Inxhinieri Fizike, niveli Master Shkencor. Kerkoj pune ne mesimdhenie per lenden e fizikes, part-time ose me kohe te plote per klasat 6-9 ose ne qendra kursesh. Kam njohuri te mira ne programet baze kompjuterike si dhe ne gjuhen angleze.