Hidraulik instalime dhe riparime te ndryshme Tirane

Kerkesa - kerkoj pune Data: 02/06/2020 09:53


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Hidraulik instalime dhe riparime
Arsimi Profesionale
Mosha 35-45 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Rruga David Selenica, Tirana, Albania
Lexime 9

Jam hidraulik bej instalime dhe riparime te ndryshme per me shume cel.