intership web design 

 Online 1 lexues | 0 njoftime ne pritje

2,000 Leke Pune Oferta - Stazhe Internship Trajnime per Deklarimet Tatimore E-Filing

Trajnime per Deklarimet Tatimore E-Filing

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirane

B • njoftim per trajnim per palen e interesuar: 》studentet e fakultetit te ekonomis 》te diplomuarit ne profil ekonomik & te tjere 》 administratoret / pronarit te bizneseve. 》 etj... 》ekonomist per biznesin tuaj mbajtje kontabiliteti •》kontabiliteti fiskal & ligjor •...

2,000 Leke

Tirane
0 Pune Oferta - Stazhe Internship TRAJNIME PA PAGESE PER AGJENT TURIZMI (SHITJE + MARKETING, KRIJIM VIDJOSH PROMOCIONALE, ETJ)

TRAJNIME PA PAGESE PER AGJENT TURIZMI (SHITJE + MARKETING, KRIJIM VIDJ

Rruga e Durresit/Zogu i zi | Tirane

B Ofrojme trajnime pa pagese (part - time - 5 ore) per studente te cilet deshirojne te behen agjent turizmi. njohje me programet kompjuterike, programet e fluturimeve, hoteleri dhe organizim i grupeve turistike. trajnimi konsiston me pregatitjen e duhur qe duhet te kete nje agjent profesionist, duke u...

0

Tirane
100 Leke Pune Oferta - Stazhe Internship Joer.al hap konkursin per praktikant!

Joer.al hap konkursin per praktikant!

Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo | Tirane

B Praktikant në fushën e teknologjisë së informacionit dhe elektronikës. të interesuarit duhet të kenë njohuri në fushën e it-së dhe elektronikës. ambjentet e punes jane rinore, profesionale, me fryme inovatore dhe bashkepunimi në grup! të interesuarit të dërgojnë cv-në në...

100 Leke

Tirane
0 Pune Oferta - Stazhe Internship Praktikant ne fushen e teknologjise

Praktikant ne fushen e teknologjise

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirane

B Joer.al shpall konkurs per: praktikant ne fushen e teknologjise se informacionit dhe elektronikes. te interesuarit duhet te kene njohuri ne fushen e it-se dhe elektronikes ambjentet e punes jane rinore, profesionale, me fryme inovatore dhe bashkepunimi ne grup! te interesuarit te der...

0

Tirane
100,000 Leke Pune Oferta - Stazhe Internship Ofrohet pozicion praktike/internship

Ofrohet pozicion praktike/internship

Blloku/Liqeni Artificial | Tirane

B Zyra ligjore "vision consulting" e cila ka ne fokus te saj sherbimet ligjore me nje portofol klientesh kryesisht nderkombetar, e profilizuar ndaj asistences se biznesit ofron pozicion praktike/internship per individe te interesuar. pozicioni do te angazhoje kandidatin ne pune te mirefillte ligjo...

100,000 Leke

Tirane
300 Euro Pune Oferta - Stazhe Internship Super Oferte per trajnime financiare/kontabiliteti

Super Oferte per trajnime financiare/kontabiliteti

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirane

B Oferte (3 programe ne nje Çmim) * deklarimet tatimore"e-filing" online + financa 5 + kontabiliteti praktik & excel falas ✒kohezgjatja e kursit eshte = 60 ore. ✒kosto = 400 leke per ore * kontabiliteti praktik "real & fiskal" ✒kohezgjatja e kursit eshte = 25 ore. ...

300 Euro

Tirane
300 Leke Pune Oferta - Stazhe Internship Kurs Kontabiliteti i Avancuar -  Mbajtja e Kontabilitetit  Real + Fiskal

Kurs Kontabiliteti i Avancuar - Mbajtja e Kontabilitetit Real + Fisk

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirane (0.79 Km nga qendra)

B ✒" qendra ekonomisti" " super oferte per cdo nivel kursi "oferta eshte nga dt 21/12/2019 - 30/01/2020 ✒ kohezgjatja e kursit ne total eshte = 60 ore per 3 modulet e kursi si me posht: �(financa 5 ose kontabilitet alpha + deklarimet tatimore + mbajtja e kontabilitetit) ✒ ku...

300 Leke

Tirane
300 Leke Pune Oferta - Stazhe Internship Financa 5 ose Kontabilitet Alpha + Deklarimet Tatimore + Mbajtja e Kontabilitetit / 300 Lek /Ora

Financa 5 ose Kontabilitet Alpha + Deklarimet Tatimore + Mbajtja e Kon

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirane (0.08 Km nga qendra)

B ✒" qendra ekonomisti" " super oferte per cdo nivel kursi "oferta eshte nga dt 21/12/2019 - 30/01/2020 ✒ kohezgjatja e kursit ne total eshte = 60 ore per 3 modulet e kursi si me posht: �(financa 5 ose kontabilitet alpha + deklarimet tatimore + mbajtja e kontabilitetit) ✒ ku...

300 Leke

Tirane
300 Euro Pune Oferta - Stazhe Internship Super Oferte per Deklarimet Tatimore E-Filing

Super Oferte per Deklarimet Tatimore E-Filing

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirane

B Oferte (3 programe ne nje Çmim) * deklarimet tatimore"e-filing" online + financa 5 + kontabiliteti praktik & excel falas ✒kohezgjatja e kursit eshte = 60 ore. ✒kosto = 400 leke per ore * kontabiliteti praktik "real & fiskal" ✒kohezgjatja e kursit eshte = 25 ore. ...

300 Euro

Tirane
0 Pune Oferta - Stazhe Internship Tirane, Internship Perkthyese e Gjuhes Italiane

Tirane, Internship Perkthyese e Gjuhes Italiane

Blloku/Liqeni Artificial | Tirane (0.62 Km nga qendra)

B Fare impresa eshte duke rekrutuar kandidate potenciale per internship si perkthyese e gjuhes italiane prane nje prej studiove ligjore & kontabel me prestigjioze, me eksperience disa vjeçare ne konsulencen e investimeve te huaja ne shqiperi.tashme fare impresa, eshte pjese kyçe e bizneseve italiane...

0

Tirane

A keni ndonje gje per te shitur?

Shisni online falas. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Publiko Njoftim