Tirane, ofroj vend pune vend praktike Arkitekt Internship Tirane

Oferta - Stazhe Internship Data: 02/06/2019 16:49

5,000 Leke


Pagesa 5,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Milto Sotir Gura, Tirana, Albania
Lexime 673

Design Studio 02 sh.p.k shpall vend te lire Arkitekt/e per praktike/internship .

Kriteret dhe aftesite e nevojshme :
-Te kete perfunduar/ne vazhdim te studimeve per Arkitekture
- Te kete njohuri te mira te gjuhes Italiane ( kriter i domosdoshem , aplikantet qe skane njohuri te kesaj gjuhe nuk do te merren ne konsiderate )
- Te kete njohuri te gjuhes anglese
- Te dije te perdori programin AutoCad 2D ( Kusht i domosdoshem ) , preferohen kandidatet qe kane edhe njohuri te Autocad 3D /3Dmax + Vray ose software te tjere per pergatitjen e renderave .
- Te kete njohuri te mira te pakeses Microsoft Office , sidomos Microsoft Excel


Ofrohet praktike 3 mujore dhe mundesi punesimi pas praktikes .
Jeni te lutur te dergoni nje CV ne adresen e-mail me poshte .
Te dhenat tuaja do te trajtohen ne konfidencialitet te plote .
e-mail: designstudio02@hotmail.com
leo@faraone.it
Mob: +
Faleminderit

Cel. :