Kurs Kontabiliteti i Avancuar - Mbajtja e Kontabilitetit Real + Fiskal Tirane

Oferta - Stazhe Internship Data: 05/01/2020 16:49

300 Leke


Pagesa 300 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Pjeter Bogdani, Tirana, Albania
Lexime 91

✒" QENDRA EKONOMISTI"

" SUPER OFERTE PER CDO NIVEL KURSI
"Oferta eshte nga Dt 21/12/2019 - 30/01/2020

✒ Kohezgjatja e kursit ne total eshte = 60 Ore per 3 Modulet e Kursi si me posht:
�(Financa 5 ose Kontabilitet Alpha + Deklarimet Tatimore + Mbajtja e Kontabilitetit)

✒ Kursi zhvillohet OSE ne paket per te 3 Modulet, OSE per secilin Modul:
� Kohezgjatja per secilin modul eshte si me poshte:

- Financa 5 ose Kontabilitet Alpha = 33.5% te 60 orve ne Total = 20 ore x 300 L /ore = 6,000 Leke

- Deklarimet Tatimore = 25% te 60 orve ne Total = 15 ore x 300 L /ore = 4,500 Leke

- Mbajtja e Kontabilitetit Fiskal dhe Real = 41.5% te 60 orve ne Total = 25 ore x 300 L /ore = 7,500 Leke


Nr Kontakt:

Adresa nr 1: Sheshi Wilson, Shkolla Ediht Durham - Tirane
Adresa nr 1: Qender Perball Parlamentit ose Qendres Tregtare Toptan.