Tirane, Internship Perkthyese e Gjuhes Italiane Tirane

Oferta - Stazhe Internship Data: 04/01/2020 20:27


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Brigada e VIII, Tirana, Albania
Lexime 163

Fare Impresa eshte duke rekrutuar kandidate potenciale per internship si Perkthyese e Gjuhes Italiane prane nje prej Studiove Ligjore & Kontabel me prestigjioze, me eksperience disa vjecare ne konsulencen e Investimeve te Huaja ne Shqiperi.Tashme Fare Impresa, eshte pjese kyce e bizneseve Italiane me paketat me te mira te sherbimeve profesionale.Sherbimet tona jane te pozicionuara mjaft qarte dhe me vendosmeri, si asistenca legale dhe fiskale me cilesore ne treg.
Kriteret per vendin praktikant :

● Kandidatet duhet te jene diplomuar ne Fakultetin e Gjuheve te huaja.
Te zoteroj shume mire gjuhen italiane te folur dhe te shkruar.
● Kandidatja duhet te jene te motivuar,aftesi te mira komunikuese, fleksibel dhe te jene te afte te perballojne me sukses detyrat brenda deadline-ve qe ju caktohen.
● Te kete njohuri te mira te programeve kompjuterike/Paketa Microsoft Office;
Zyra ofron:
• Praktike profesionale ne vendin e punes.
• Mundesi rritje dhe punesimi pas mbarimit te praktikes ne baze te performances se kandidatit.
• Certifikate njohje ne mbarim te internshipit.

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne aplikimet e tyre ne adresen elektronike: info@impresa.al .
Percaktoni tek subjekti: Internship Legal www.impresa.al
Adresa: Rruga Brigada 8,Pallati LID (ish Bllok), kati 2 ,Tirane(perballe Pepper Lounge)