Joer.al hap konkursin per praktikant! Tirane

Oferta - Stazhe Internship Data: 09/02/2020 00:04

100 Leke


Pagesa 100 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Isuf Elezi, Tirana, Albania
Lexime 796

Praktikant ne fushen e teknologjise se informacionit dhe elektronikes.

Te interesuarit duhet te kene njohuri ne fushen e IT-se dhe elektronikes.

Ambjentet e punes jane rinore, profesionale, me fryme inovatore dhe bashkepunimi ne grup!

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne email: info@joer.al ose te kontaktojne ne nr: