TRAJNIME PA PAGESE PER AGJENT TURIZMI (SHITJE + MARKETING, KRIJIM VIDJOSH PROMOCIONALE, ETJ) Tirane

Oferta - Stazhe Internship Data: 10/03/2020 13:31


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa rruga mine peza
Lexime 338

Ofrojme trajnime pa pagese (part - time - 5 ore) per studente te cilet deshirojne te behen Agjent Turizmi. Njohje me programet kompjuterike, programet e fluturimeve, hoteleri dhe organizim i grupeve turistike. Trajnimi konsiston me pregatitjen e duhur qe duhet te kete nje agjent profesionist, duke u njohur me te gjitha programet e rezervimeve dhe destinacionet me te kerkuara. Gjate trajnimit gjithashtu mesohet si te krijohen VIDEO PROMOCIONALE per publicitet, me programe te caktuara ku nepermjet krijimit dhe reklamimit sa me profesional behet e mundur rritja e kerkese-ofertes dhe rritja e shitjeve. Videot kane programe te caktuara dhe trajnimi behet gjithashtu nga zyra jone. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e shenuar ne whats app. Aplikimet fillojne qe nga data 09/03 deri 15/03.