Pune/Praktike per Studente per 1-2 muaj Tirane

Oferta - Stazhe Internship Data: 14/04/2020 21:48


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Rruga Sami Frasheri, Tirana, Albania
Lexime 409

Per te optimizuar proceset tona te projektimit eshte e nevojshme nje pune paraprake e vleresimit te te dhenave dhe hedhjes ne sistem te tyre. Kohezgjatja do jete 1-2 muaj sipas ecurise.

- Profili fleksibel
- Eksperienca e punes nuk eshte e nevojshme
- Kerkohen dijeni bazike te gjuhes gjermane.

Nese jeni te interesuar, ju lutem aplikoni me CV dhe daten e fillimit te mundshem tek
Jonida.Hoti@mrk-media.de