INTERSHIP PER STUDENT E UBT Tirane

Oferta - Stazhe Internship Data: 28/04/2020 22:18

700 Euro


Pagesa 700 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 173

Alxher Services hap vende vakante per studentet e Agrokultures (UBT)


Kohezgjatja e Intershipit eshte 1-vjecare dhe gjate te ciles ju paguheni.

Kerkohet :
- Te keni mbaruar vitin e pare te studimeve
- Te jeni njohes mesatar i gjuhes Angleze


Per me shume informacion Ju lutem kontaktoni ne faqen e instagramit : alxherservices
ose ne adresen info@alxher.com


JU MIREPRESIM | ALXHER SERVICES