Internship Ekonomik Tirane

Oferta - Stazhe Internship Data: 07/05/2020 15:47

100 Leke


Pagesa 100 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Brigada VIII, Tirane
Lexime 244

Fare Impresa eshte duke rekrutuar kandidate potenciale per internship ne Ekonomi prane nje prej Studiove Ligjore & Kontabel me prestigjioze, me eksperience disa vjecare ne konsulencen e Investimeve te Huaja ne Shqiperi.
Tashme Fare Impresa, eshte pjese kyce e bizneseve Italiane me paketat me te mira te sherbimeve profesionale.Sherbimet tona jane te pozicionuara mjaft qarte dhe me vendosmeri, si asistenca legale dhe fiskale me cilesore ne treg.

Kriteret per vendin praktikant :
• Kandidatet duhet te jene diplomuar ne Fakultetin e Ekonomise.
• Te kene njohuri bazike te gjuhes italiane te shkruar.

Zyra ofron:
• Praktike profesionale ne vendin e punes.
• Mundesi rritje dhe punesimi pas mbarimit te praktikes ne baze te performances se kandidatit.
• Certifikate njohje ne mbarim te internshipit.


Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne aplikimet e tyre ne adresen elektronike: info@impresa.al.


Percaktoni tek subjekti: Internship ekonomiste.

www.impresa.al