After School 'Dantes' Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 09/11/2019 09:43

10,000 Leke

  • After School 'Dantes'
  • After School 'Dantes'
  • After School 'Dantes'


Pagesa 10,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Bilal Golemi, Tirana, Albania
Lexime 490
After School DANTES-ORARI.png (Format png) |

Qendra "Dantes" ofron;
1. Ndihme per kryerjen e detyrave te shtepise
2. Kurse ne matematike dhe gjuhe shqipe
3. Kurse ne gjuhet e huaja anglisht dhe gjermanisht
4. Qender verore per edukim dhe argetim te femijeve