Kurse matematike per te gjitha klasat dhe per cdo nivel. Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 19/02/2020 17:55

500 Leke


Pagesa 500 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio
Adresa Rruga e Dibres
Lexime 3155

Ofroj kurse matematike per klasat 6-12 (Vecanerisht pergatitje per provimet e lirimit dhe matures). Kurset ofrohen ne menyre individuale ne shtepine tuaj ose ne nje ambient tjeter te pershtatshem. Aktualisht jam mesues ne nje shkolle te mesme ne Tirane, me license dhe i kualifikuar. Jam njohes i kurrikules me kompetenca. Ora e pare e kursit ofrohet falas si prove dhe cdo provim tremujori qe do zhvillohet do te jete falas. Nje ore mesimore do te jete 60 minuta ne nje orar te pershtatshem dhe fleksibel. Do jete kenaqesi dhe privilegj i imi qe tju ndihmoj ju drejt arritjes se objektivave dhe qellimeve tuaja. Ju lutem shkruani ne email tim ose dergoni sms. Faleminderit!