Desheroni te merreni me shitje - blerje pronash te patundshme, duke marre nje zanat fitimprures ? Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 08/11/2019 20:08

25,000 Leke

  • Desheroni te merreni me shitje - blerje pronash te patundshme, duke marre nje zanat fitimprures ?


Pagesa 25,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania
Lexime 239

Pervec aftesive te mira ne komunikim, ky profesion kerkon njohuri baze teknike per te plotesuar profilin tend si shites i pronave te patundshme ( apartamente, vila, dyqane ). Ne kete kurs do te merrni
- njohuri fillestare rreth projektit,
- njohuri mbi planimetrine e apartamenteve etj
- vleresimi i tyre etj
Ky kurs kualifikimi ju mundeson te punesoheni si agjent imobilar ne agjensite real-estate, si edhe te jeni i vetepunesuar, pra te hapni vete nje agjensi te tille.
Mund te marrin pjese personat qe kane mbaruar arsimin e mesem dhe te larte. Kohezgjatja 2 muaj, frekuentimi 2 here ne jave.