Ofrojme kurse matematike Shkoder

Oferta Kurse Profesionale Data: 05/11/2019 21:52

200 Leke


Pagesa 200 Leke
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Perash, Shkoder, Albania
Lexime 199

Ofrojme kurse te gjuhes angleze dhe te gjuhes italiane te te gjithe niveleve.
Ofrojme edhe kurse matematike dhe gjuhe per feminet nga klass e pare deri ne klasen e nente
Kurse ne grup ose individuale sipas nevojave te individeve .
PAGESA DUKE FILLUAR NGA 200 LEKE/ORA