Ofroj kurse te gjuhes Italiane Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 17/01/2020 11:33

800 Leke


Pagesa 800 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Rruga Don Bosko, Tirana, Albania
Lexime 106


Ofroj kurse te gjuhes italiane per te gjithe grup moshat , duke perfshire nivelin fillestar A1 e deri tek niveli me i avancuar. Kurse zhvillohen individualisht me liber te perzgjedhur nga nje bashkepunim mes meje dhe studentit ,kursantit. Eshte ai ose ajo qe perzgjedh sa here ne jave e ka disponibilitetin per te zhvilluar kursin.