Ofroj kurse professionale fizike dhe matematike per shkollat 9-vjecare Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 06/01/2020 13:22

500 Leke


Pagesa 500 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Rrugq
Lexime 140

Ofroj kurse professionale ne lenden e fizikes dhe matematikes per shkollat 9-vjecare. E gatshme te vi ne shtepite tuaja per nje mesimdhenje sa me te rehatshme .
Pages 3 here ne have 1500 leke.