Ofrojme KURSE TE GJUHEVE TE HUAJA ANGLISHT, GJERMANISHT SI DHE MATEMATIKE/FIZIKE/KIMI Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 13/12/2019 15:02

200 Leke


Pagesa 200 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Vasil Shanto
Adresa Rruga Irfan Tomini, Tirana, Albania
Lexime 2506

Ofrojme KURSE INDIVIDUALE OSE NE GRUP PER GJUHET E HUAJA ANGLISHT & GJERMANISHT
DUKE FILLUAR NGA MOSHA 6 VJECARE DHE ME LARTE
NIVELI A1 A2 B1 B2 C1 C2 SI DHE PERGATITJE PER MBROJTJEN E GJUHEVE TE HUAJA
GJITHASHTU OFROJME KURSE INDIVIDUALE OSE NE GRUP PER NXENES OSE STUDENTE NE LENDET MATEMATIKE/ FIZIKE/ KIMI.
CMIME OKAZION SUPER EKONOMIKE