Kurse matematike individuale Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 28/05/2020 16:31

1,000 Leke

  • Kurse matematike individuale
  • Kurse matematike individuale
  • Kurse matematike individuale
  • Kurse matematike individuale


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Kudo ne Tirane
Lexime 2239

Zhvilloj kurse matematike individuale per cdo grupmoshe.
Mesimi zhvillohet 60 minuta tek e tek me nxenesit dhe fokusohet ne pikat e dobeta te tyre.