Kurse te gjuheve te huaja Shkoder

Oferta Kurse Profesionale Data: 02/03/2020 21:10

250 Leke


Pagesa 250 Leke
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Rruga Visho Begut, Shkoder, Albania
Lexime 191

Ofroj kurse te gjuheve te huaja , anglisht dhe italisht te te gjitha niveleve.