Kurse kimie Shkoder

Oferta Kurse Profesionale Data: 22/05/2020 10:54

1,000 Leke

  • Kurse kimie


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Rruga Vaso Kadia, Shkoder
Lexime 91

Zhvilloj kurse kimie per nxenes te shkollave 9-vjecare dhe te mesme.

Gjjithashtu zhvilloj kurse kimike per nivel universitar ne kimi te pergjithshme dhe organike.