OFROJ KURSE PRIVATE TE GJUHES ITALIANE Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 14/05/2020 14:06

20,000 Leke


Pagesa 20,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Rruga Qemal Stafa
Lexime 68

Me eksperience shumevjecare ne fushen e mesimdhenies, ofroj kurse private te gjuhes italiane ne pershtatje me nevojat e studentit. Kurset mund te ofrohen ne ambientin tim ose online ne varesi te mundesive dhe nevojave. Lutem nese jeni te insteresuar kontaktoni kontaktoni vetem me whatsapp call. Cmimi i dhene ne njoftim eshte thjesht reference, reali diskutohet personalisht me te interesuarit.