Tirane, kurse gjuhe angleze online Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 23/05/2020 15:41

17 Euro

  • Tirane,  kurse  gjuhe angleze  online


Pagesa 17 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa 21 Dhjetori, Tirana, Albania
Lexime 133

Gjuhes angleze Online 💻

Ofrojme mesim te Gjuhes -angleze Online 💻. Klikoni ne linkun poshte per tu rregjistruar ne shkollen tone ne USA 🇺🇸

👉 https://mesojanglisht.com/

Mesueset perdorin
permes disa mesimeve hyrese qe synohet formimi i disa shprehive te thjeshta rreth anglishtes , shprehi qe me vone do te ndihmojne ne orientimin
me te mire te te studenteve drejt mesimit te koncepteve te rendesishme gramatikore, fjaleformuese e leksikologjike.
-Ne kete mesim online te Gjuhes angleze u kushtohet rendesi koncepteve me te rendesishme te gjuhes se huaj qe lidhen me kategorite e emrit, foljes, mbiemrit, peremrit,
ndajfoljes etj.
-Logjikisht fillohet nga me e lehta te me e nderlikuara. Shkalle-shkalle formohen konceptet gramatikore, rritet aftesia fjaleve fjaliformuese sipas
rregullave te gjuhes angleze kalohet nga fjalite e thjeshta – modele te fjalite e formuara nga kursanti, bazuar ne njohurite e tij.
-Vend me rendesi ze fjalori, shpjegimi i kuptimit te fjaleve dhe ndryshimet qe ato perbejne ne procesin e te folurit. Pjeset per lexim fillimisht jane
kushtezuar nga njohuri te kufizuara e synohet qe ky rreth njohurish te zgjerohet.

-Sensi praktik, koncepti i orientimit praktik te nxenesit ne nje ambient shqiptar qendron ne themel te disa teksteve, te cilat te thjeshte ne dukje,
plotesojne nevojat utilitare Zgjerimi i njohurive per anglishten permes tyre eshte synimi i perhershem i ores se mesimit te anglishtes.

-Bota e huaj eshte prezente permes ketyre teksteve, duke filluar nga emrat e njerezve, te rrugeve, sendeve karakteristike, gatimeve tradicionale,
shpalosjes se bukurive te botes etj. 
Ju mirepresim ne mesimdhenjen e Gjuhes -Angleze
💻.Mesueset jane nga vende te ndryshme te botes dhe jane me eksperiencen e duhur dhe japin mesim ne disa shkolla nderkomtare online . Ne fund te studimit ato pajisen me certifikate njohje gjuhe nderkomtare Kontakt :