INSTALIME ELEKTRIKE Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 08/11/2019 10:25

3,000 Leke

  • INSTALIME ELEKTRIKE


Pagesa 3,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Tirana, Albania
Lexime 1795

Kohezgjatja 360 ore.
Kursi permban 3 nive nga 120 ore.
Tarifa 3000 leke niveli.
Mesohet: kryerja e instalimeve elektrike ne godina banimi dhe ndermarrje industriale.