PROGRAMI “KUJDESI NDAJ TE MOSHUARVE Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 23/10/2019 13:08

150 Euro

  • PROGRAMI “KUJDESI NDAJ TE MOSHUARVE


Pagesa 150 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga Him Kolli, Tirana, Albania
Lexime 1581

Kohezgjatja 30 seanca
Personat e moshes se trete jane ata qe kane me shume nevoje per perkujdesje se cdokush tjeter. Kujdesi shendetesor eshte primar, por shume i rendesishem i domosdoshem dhe mireqenja psikologjike dhe emocionale. Jeta sociale edhe angazhimi ne aktivitete te ndryshme sportive, komunitare i ben te ndjehen te dobishem dhe te vleresuar. Ky eshte nje sherbim qe mungon pothuajse plotesisht ne vendin tone kjo ndodh per faktin se mungoje PERSONAT e specializuar apo profesionalisht te kualifikuar per te kryer kete sherbim jo vetwm si infermier!
Kujdesi ndaj te moshuarve eshte duke ardhur si sherbim i domosdoshem edhe ne vendin tone, si pasoje e ndryshimit te stilit te jetes.
Qendra IRISOFT ofron kete kurs profesional, trajnim ne aspektin praktik-profesional per te gjithe ata persona qe jane te interesuar per te punuar si KUJDESTARE PER TE MOSHUARIT te CERTIFIKUAR.
Gjithashtu ne kete kurs mund te marrin pjese te gjithe:
- Persona qe kudjesen aktualisht per nje te moshuar ne kushtet e shtepise apo qender.
- Persona qe jane te interesuar te marrin njohuri ne apektin praktik, se si te kujdesen per nje te moshuar, profesionist apo jo.
- Persona te afert/familjare te te moshuarve (qe bejne kujdestarin).
- Te rinje, student qe e gjejne veten ne kete fushe te sherbimit social.
Ky modul permbane tema ku jane te trajtuara tematika ne aspektet kryesore te kujdesit:
-Aspekti shendetsor. Kujdesi primar shendetesor-mjekesor
-Aspekti psikologjik. Kujdesi i pergjthsem psikologjik, emocional dhe mendor
-Siguria - fizike dhe psikoemocionale
-Socializimi. Integrimi ne jeten sociale
-Koha e lire. Organizimi i aktiviteteve per te rritur pjesmarrjen aktive.