OFROJ KURSE MATEMATIKE, FIZIKE PER SISTEMIN 9-VJECAR DHE TE MESEM Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 27/04/2019 14:50

200 Leke

  • OFROJ KURSE MATEMATIKE, FIZIKE PER SISTEMIN 9-VJECAR DHE TE MESEM


Pagesa 200 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Qyteti Studenti/Ambasada USA/Vilat Gjermane
Adresa Rruga Arben Broci, Tirana, Albania
Lexime 493

OFROJ KURSE MATEMATIKE, FIZIKE PER SISTEMIN 9-VJECAR DHE TE MESEM
KURSI ZHVILLOHET NE AMBIENTET E SHTEPISE. AMBIENT KOMOD DHE I NGROHTE.
NJE SEANCE ZGJAT 60 MINUTA, DHE KUSHTON 200 LEKE.