e internet kancelari  

 Online 27 visitors | 6 pending ADV

*Rezultatet e kerkimit tuaj do te dalin poshte njoftimeve PREMIUM.
*Insert your cel/phone if you want to get the latest offers from agencies regarding your interest!
  • Opsione
  • Online 27 visitors | 6 pending ADV
800 Euro id:258642 -

Zone Periferike | Vlore
KM from city center
180.00 m2 Square Feet
0 Floor

...

800 Euro

240 Euro id:53714 -

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirana
0.69 KM from city center
38.00 m2 Square Feet
2 Floor

...

240 Euro

330 Euro id:16120 -

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirana
1.03 KM from city center
64.00 m2 Square Feet
2 Floor

...

330 Euro

1,000 Euro id:29907 -

Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo | Tirana
1.17 KM from city center
185.00 m2 Square Feet
4 Floor

...

1,000 Euro

330 Euro

Blloku/Liqeni Artificial | Tirana
0.59 KM from city center
70.00 m2 Square Feet
1 Floor

31.10.2020 (17:27): ...

330 Euro

40,000 Leke

Don Bosko | Tirana
1.72 KM from city center
96.00 m2 Square Feet
1 Floor

31.10.2020 (17:06): ...

40,000 Leke

1,000 Euro

Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe | Tirana
0.56 KM from city center
200.00 m2 Square Feet
4 Floor

31.10.2020 (16:34): ...

1,000 Euro

350 Euro

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirana
1.41 KM from city center
24.00 m2 Square Feet
1 Floor

31.10.2020 (16:20): ...

350 Euro

200 Euro

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirana
0.82 KM from city center
35.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (15:54): ...

200 Euro

300 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirana
2.94 KM from city center
100.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (15:46): ...

300 Euro

5,000 Euro

Rruga Dritan Hoxha/ Shqiponja | Tirana
KM from city center
1000.00 m2 Square Feet
1 Floor

31.10.2020 (13:40): ...

5,000 Euro

800 Euro

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirana
0.42 KM from city center
70.00 m2 Square Feet
1 Floor

31.10.2020 (13:38): ...

800 Euro

500 Euro

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirana
0.86 KM from city center
75.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (13:36): ...

500 Euro

50,000 Leke id:258077 -

Qender | Lushnje
KM from city center
180.00 m2 Square Feet
2 Floor

...

50,000 Leke

400 Euro id:239115 -

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko | Tirana KAZA MARKET
2.87 KM from city center
100.00 m2 Square Feet
0 Floor

...

400 Euro

400 Euro id:30965 -

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirana
0.53 KM from city center
65.00 m2 Square Feet
4 Floor

...

400 Euro

2,000 Euro

Blloku/Liqeni Artificial | Tirana
0.86 KM from city center
113.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (13:29): ...

2,000 Euro

75,000 Leke

Stacioni trenit/Rruga e Dibres | Tirana
1.50 KM from city center
100.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (12:57): ...

75,000 Leke

600 Euro

Stacioni trenit/Rruga e Dibres | Tirana
0.53 KM from city center
60.00 m2 Square Feet
1 Floor

31.10.2020 (12:56): ...

600 Euro

50,000 Leke

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirana
1.41 KM from city center
25.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (12:56): ...

50,000 Leke

500 Euro

Blloku/Liqeni Artificial | Tirana
0.86 KM from city center
80.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (12:56): ...

500 Euro

130,000 Leke

Stacioni trenit/Rruga e Dibres | Tirana
1.88 KM from city center
140.00 m2 Square Feet
2 Floor

31.10.2020 (12:56): ...

130,000 Leke

100,000 Leke

Stacioni trenit/Rruga e Dibres | Tirana
1.88 KM from city center
170.00 m2 Square Feet
4 Floor

31.10.2020 (12:56): ...

100,000 Leke

30,000 Leke

Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo | Tirana
1.62 KM from city center
33.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (12:56): ...

30,000 Leke

25,000 Leke

Ali Demi/Tregu Elektrik | Tirana
1.15 KM from city center
18.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (12:55): ...

25,000 Leke

1,000 Euro id:123677 -

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirana
1.03 KM from city center
125.00 m2 Square Feet
3 Floor

...

1,000 Euro

1,500 Euro Zyra Prestigjoze me Qera,   pranë Kompleksit Delijorgji  (Hilton Garden Hotel) •  Pallati i Hilton Hotel,   shumë cilësor dhe prestigjoz,   Jepen me Qera

Zyra Prestigjoze Me Qera, Pranë Kompleksit Delijorgji (hilton Garden Hotel)

Lumi Lana/ Bulevard | Tirana
1.28 KM from city center
205.00 m2 Square Feet
4 Floor

31.10.2020 (12:44): • pallati i hilton hotel, shumë cilësor dhe prestigjoz, jepen me qera zyra me hapsirë të madhe, totalisht të investuara dhe me të gjitha teknologjit më të fundit të domosdoshme për zyra. • ambjenti ka sipërfaqe totale ...

1,500 Euro

1,600 Euro

Qender | Durres
2.47 KM from city center
650.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (12:41): ...

1,600 Euro

1,000 Euro

Astiri/Unaza e re/Teodor Keko | Tirana
2.87 KM from city center
110.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (12:41): ...

1,000 Euro

1,200 Euro

Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri | Tirana
0.87 KM from city center
140.00 m2 Square Feet
1 Floor

31.10.2020 (12:25): ...

1,200 Euro

1,500 Euro

Laprake | Tirana
2.23 KM from city center
160.00 m2 Square Feet
0 Floor

31.10.2020 (12:25): ...

1,500 Euro

1,500 Euro

Stacioni trenit/Rruga e Dibres | Tirana
0.70 KM from city center
170.00 m2 Square Feet
2 Floor

31.10.2020 (12:24): ...

1,500 Euro

15,000 Leke

Qender | Shkoder
0.57 KM from city center
67.00 m2 Square Feet
1 Floor

31.10.2020 (12:22): ...

15,000 Leke

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit FREE ADS