construction and restructurings 

 Online 10 visitors | 1 pending ADV

350 Euro  Ndertime dhe Ristrukturime Projektim dhe ndertim

Projektim dhe ndertim

Qender | Durres

B Firma css shpk ofron: projektimin, aplikimin online per marrjen e lejes se ndertimit si edhe ndertimin e shtepise suaj 100 % qe nga themelet e deri ne mbyllje te saj. cdo gje duke filluar nga 350€/m2 kontakt:cssshpk09@gmail.com cel. : 0694316273...

350 Euro

Durres
100,000 Leke  Ndertime dhe Ristrukturime Llamarina te ndryshme

Llamarina te ndryshme

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirana

B Llamarina te ndryshme nga elastron, nje nga kompanite me te medha te produkteve te çelikut dhe llamarinave ne greqi. produktet jane te çertifikuara sipas standarteve europiane. per me shume informacion: 1- vizitoni websitin tone http://ficom.al/ 2- dergoni email ne info@ficom.al 3...

100,000 Leke

Tirana
100,000 Leke  Ndertime dhe Ristrukturime Profile ne forme T

Profile ne forme T

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirana

B Profile në formë t, nga elastron, një nga kompanitë më të mëdha në greqi për produktet e celikut. këto profile, janë aplikuar në industri, ndërtim dhe bujqësi. produktet janë të çertifikuara sipas standarteve europiane. per me shume informacion: 1- vizitoni websitin tone ht...

100,000 Leke

Tirana
9,100 Leke  Ndertime dhe Ristrukturime SUPER OFERTE PER HYPERDESMO

SUPER OFERTE PER HYPERDESMO

Qender | Vlore

B Super oferte!!! hyperdesmo system!! kontaktoni ne +355 68 907 4481...

9,100 Leke

Vlore
100,000 Leke  Ndertime dhe Ristrukturime Profile ne forme L

Profile ne forme L

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirana

B Profile në formë l, nga elastron, një nga kompanitë më të mëdha në greqi për produktet e celikut. këto profile, janë aplikuar në industri, ndërtim dhe bujqësi. produktet janë të çertifikuara sipas standarteve europiane. per me shume informacion: 1- vizitoni websitin tone ht...

100,000 Leke

Tirana
100 Leke  Ndertime dhe Ristrukturime Rikonstruksjone....shtrim pllakash parket...punime gipsi....lyerje

Rikonstruksjone....shtrim pllakash parket...punime gipsi....lyerje

Ali Demi/Tregu Elektrik | Tirana

B Punime ndertimi me kualitet dhe cmim vim me nje experience gjermane...te garantuar.... per me teper ju mirpresim.......

100 Leke

Tirana
100,000 Leke  Ndertime dhe Ristrukturime Profile Celiku

Profile Celiku

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirana

B Profile celiku katrore, drejtkendore dhe rrethore, nga elastron, kompania me e madhe e produkteve te celikut dhe llamarinave ne greqi. produktet jane te certifikuara sipas standarteve europiane. per me shume informacion: 1- vizitoni websitin tone http://ficom.al/ 2- dergoni email ne i...

100,000 Leke

Tirana
100,000 Leke  Ndertime dhe Ristrukturime Hekur ne forme rrethi

Hekur ne forme rrethi

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirana

B Hekur ne forme rrethi, nga elastron, nje nga kompanite me te medha ne greqi per produktet e celikut. produktet jane te certifikuara sipas standarteve europiane. per me shume informacion: 1- vizitoni websitin tone http://ficom.al/ 2- dergoni email ne info@ficom.al 3-ose kontaktoni ne numrin ...

100,000 Leke

Tirana
100,000 Leke  Ndertime dhe Ristrukturime Profile HEA, HEB & IPE

Profile HEA, HEB & IPE

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirana

B Elastron është një furnizues dominant i produkteve të infrastrukturës në sektorët kryesorë të ekonomisë greke dhe globale. pavarësisht se kompania ofron një gamë të gjerë në treg, ndër to përmendim profilet hea, ipe dhe heb. avantazhi: janë në treg me qëllim për ndërtimin e p...

100,000 Leke

Tirana
100,000 Leke  Ndertime dhe Ristrukturime Bombina te dhe te pa galvanizuara

Bombina te dhe te pa galvanizuara

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirana

B Llamarina, bombina të galvanizuara, nga elastron, një nga kompanitë më të mëdha të produkteve të çelikut dhe llamarinave në greqi. produktet jane te certifikuara sipas standarteve europiane. per me shume informacion: 1- vizitoni websitin tone http://ficom.al/ 2- dergoni email n...

100,000 Leke

Tirana

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit FREE ADS