offer stage internship 

 Online 0 visitors | 0 pending ADV

11 Euro  Oferta - Stazhe Internship Praktike

Praktike

Blloku/Liqeni Artificial | Tirana (1.03 Km from city center)

B Mrk group albania kerkon nje praktikant/e per nje periudhe 1-3 mujore, duke filluar menjehere. preferohen njohuri te gis dhe gjuhes gjermane. te interesuarit jane te lutur te dergojne nje cv ne adresen: jonida.hoti@mrk-media.de ...

11 Euro

Tirana
0  Oferta - Stazhe Internship Intership ne fushen e sigurimeve!

Intership ne fushen e sigurimeve!

Blloku/Liqeni Artificial | Tirana (1.10 Km from city center)

B Suntrust broker sh.a. eshte nje soqeri e licensuar nga autoriteti i mbikqyrjes financiare amf, ne ofrojme nje varietet te gjere sigurimesh per bizneset dhe kemi akses mbi informacionet me te fundit lidhur me policat e sigurimit. suntrust broker ehste ne kërkim të personave (studenteve) me d...

0

Tirana
150 Euro  Oferta - Stazhe Internship NJOFTIM PER PRAKTIKEN PROFESIONALE 2021

NJOFTIM PER PRAKTIKEN PROFESIONALE 2021

Lumi Lana/ Bulevard | Tirana (1.09 Km from city center)

B Qendra “aulisa studio ” eksperiance 10 vjecare në fushën e trajnimeve juridike ofron praktike për studentet sapo diplomuar qe kan nevoj per certifikaten e praktikes pas perfundimit te arsimit te lart -trajnimi është i ndërtuar sipas kërkesave në tregun e punës -i gjit...

150 Euro

Tirana
100 Euro  Oferta - Stazhe Internship Praktikante

Praktikante

Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa | Tirana (0.07 Km from city center)

B Jemi duke kerkuar per te rinj te motivuar dhe qe duan te fitojne nje eksperience profesionale. nese keni: • aftesi te mira komunikuese • aftesi te mira organizative • keni deshire per te punuar dergoni cv te: info@akademi.al...

100 Euro

Tirana
30,000 Leke  Oferta - Stazhe Internship Contabile/Llogaritar

Contabile/Llogaritar

Sauk | Tirana (4.78 Km from city center)

B Kerkohen punonjes per projektin tone fiskal (dichiarazioni 730) per te pakten 5 muaj, me fillimin e tij ne mes te muajit mars. ky projekt ofron nje panorame te gjere te njohurive fiskale italiane persa i perket deklarimeve personale dhe jep mundesine per te mesuar rregulla fiskale te perditesuara. e...

30,000 Leke

Tirana
1,000 Leke  Oferta - Stazhe Internship Are you looking to be part of my potential 1mln dollar business?

Are you looking to be part of my potential 1mln dollar business?

Blloku/Liqeni Artificial | Tirana (0.62 Km from city center)

B Are you looking to be part of my potential 1mln dollar business? this internship is 10,ooo worth of training but we are offering it for free. yes, these last 2 years we have been trained from mentors like grand cardone, tai lopez, danelle delgado, tony robbins and gary vee. so i am looking fo...

1,000 Leke

Tirana
70  Oferta - Stazhe Internship Juriste, asistent avokate

Juriste, asistent avokate

Blloku/Liqeni Artificial | Tirana (0.07 Km from city center)

B Kerkohet student i drejtesise per internship në mundesi punesimi në baze te performances kriteret të kete perfunduar studimet për drejtesi të jete i/e motivuar eksperience minimale disponueshmeria për levizje në institucionale aplikimet në email: avokatklodireci@gmail.com...

70

Tirana
26,000 Leke  Oferta - Stazhe Internship KERKOJME ASISTENTE DENTARE

KERKOJME ASISTENTE DENTARE

Blloku/Liqeni Artificial | Tirana (1.03 Km from city center)

B International dental clinic kerkon asistente dentare te sapo diplomuar ne stomatologji per te kryer stazh. ju lutemi te interesuarve te dergoni cv tuaj tek kjo adrese e-mail: idc.tirana@gmail.com tel: 0693121699...

26,000 Leke

Tirana
8,330 Leke  Oferta - Stazhe Internship Ndarje qiraje

Ndarje qiraje

Kodra e Diellit | Tirana (2.31 Km from city center)

B Kërkoj 2 vajza për ndarje qiraje....

8,330 Leke

Tirana

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit FREE ADS